Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahın koruduğu bir diğer maç, Muslera yüzüyle kurtarıyor, sonra İcardi ceza sahası dışından ilk golünü atıp 3-2 kazanıyoruz. Verilen pozisyonlara bak.

Bu maçı 3-2 şansa yendik diye böbürleniyordu hoca.İlk maç iyi hoca olsa 3-0 3-1 yensek turu atlamıştık.Herifler 2 maç akın akın geldi 40-45 dk izledi öyle sonra zaten 4 yedik.Bir takım herkesten her maç 10 tane pozisyon yiyemez.

Şu takima osimhen katılsa ne katilmasa ne, Okan buruk her kovulmadigi gün takım daha da geri gidecek, geçen sene molde maçı da böyleydi, resmen Allah korudu başka birşey değil

Ebemizi şey etmiş it herifler. Post travmatik sendrom oldu resmen bu maç

Allahın koruduğu bir diğer maç, Muslera yüzüyle kurtarıyor, sonra İcardi ceza sahası dışından ilk golünü atıp 3-2 kazanıyoruz. Verilen pozisyonlara bak.

Bireysel performlarla çekirge gibi sekti sürekli okan ama en sonunda patladı ve patlamalara doyamamaya başladı. Bu yolun sonu okanın beddualarla yaka paça kovulmasıdır

biz her top kaybında kontra yiyoruz. geri kazanamıyoruz topu, dönenlerin hepsi gol pozisyonu oluyor. hoca buna çare bulması lazım transferle olacak iş değil

Simdi yusuf uefa listesine yazildi diye gitmeyecek mi ozaman nasil yabanci alacagiz ziyechte listede oda gitmeyecek

Sadece 1 yabancimi alabilecegiz
diyelim ikiside gitti uefa listesi nolcak
iki ucu boklu degnek
Cicaldau'nun gideceğini düşünürsek elde 12 yabancı var +2 hakkımız var ligde yani kimseyi göndermeden 2 yabancı alabiliriz. Zaten Uefa'ya yazamıyoruz artık. Bana kalırsa yabancı orta saha alınıp 2 tane de biri stoper bir de ya Emirhan ilkhan gibi bir çok yerde oynatabileceğin biri yada direk sol kanat bek Yusuf Özdemir gibi biri alınması yeterli olur.

Şu takima osimhen katılsa ne katilmasa ne, Okan buruk her kovulmadigi gün takım daha da geri gidecek, geçen sene molde maçı da böyleydi, resmen Allah korudu başka birşey değil

Su video okanin kovulmasi icin yeterli bir neden

Bu macta yasattigi rezllik okanin üstünde kariyeri boyunca kalacak

Ben hayatimda bu kadar aciz kaldigimiz bir mac hatirlamiyorum

Adamlar silindir gibi üzerimizden gectiler

Rakip de city, madrid falan degil isvicre liginin sonuncusu

Hala 4-4-2 yazanlar var. Okan bu mactaki 4-4-2 dizilisinde israr ederse en gec Kasim gibi kovulur zaten

Bence iyi hoca degildi
Erden Timur en iyi kadrolari verdi eline
Maaslari zamaninda odedi
Oyuncularla birebir ilgilendi
Floryaya huzuru getirdi

Zaten ondan sonrasi cok kolay
Iyi hoca olsa iki senede bir taktiksel basari gorurduk bir set oyunu gorurduk
Tek basarisi icerde disarda fenere 3 atmak
jesus sayesinde
+1905

Hoca orta sahayı biri yumuşak 2 kişiden kurar, dörtlü savunmanın beklerinin ikisini birden adeta kanat bek gibi ileri gönderir, bir de üstüne orta sahadaki tek defansif adamı rakibin defansının önünde top alan en gerideki orta sahasına çılgınca pres yaptırırsa... NASIL ARKADA GENİŞ BOŞLUKLAR VERMESİN Kİ?

jk den 5 yediği gün bitmiştir benim için Okan. Zaten Erden başkanın tercihi değildi Okan. Onun tercihi Alman bi hoca vardı o idi.

Cicaldau'nun gideceğini düşünürsek elde 12 yabancı var +2 hakkımız var ligde yani kimseyi göndermeden 2 yabancı alabiliriz. Zaten Uefa'ya yazamıyoruz artık. Bana kalırsa yabancı orta saha alınıp 2 tane de biri stoper bir de ya Emirhan ilkhan gibi bir çok yerde oynatabileceğin biri yada direk sol kanat bek Yusuf Özdemir gibi biri alınması yeterli olur.
Yusuf Demir veya Ziyech gitmediği takdirde 13 yabancımız var (Cicaldau'u saymıyorum) 1 tane kontenjanımız boş.
Muslera, Jelert, Davinson, Nelsson, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, İcardi, Osimhen, Batshuayi, Ziyech ve Yusuf Demir toplam 13

Videoyu izleyince yerin dibine giresim geldi. Okan da İtalya da alışveriş yapıyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jk den 5 yediği gün bitmiştir benim için Okan. Zaten Erden başkanın tercihi değildi Okan. Onun tercihi Alman bi hoca vardı o idi.
olay 5 yemek degil aslinda bir kupa finalinde
Bir derbi macinda 6 forvet alip orta sahada bir tek yunusu birakip 10 kisi kalmasina ragmen hucum etmeye calisip 5 yedirmesi

Bu egodur bu iki sene ben basarili oldum buyuk hocayim havalaridir

Mac olmus 2-0 10 kisi kalmissin vakit gecir bitir oyle kim ne diyecek ego her canlinin dusmanidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt