Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.359
- 11.907
- 1.298
Hainler bari bir iki adam alinda okan kovulunca yeni gelen hoca devre arasina kadar idare etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Divan'da ne konuşuldu acaba
Ben de aynı fikirdeyim.Fatih hoca bu kadroya bos kagida imza atar. Gelmesin ama. Torun baksin artik. Herseyi tadinda birakmak gerek.
Şampiyonluk tabii ki işin sonunda en önemli şey ama güzel futbol da çok önemli bir kriter. Ben her hafta ıkına ıkına maç seyretmek istemiyorum şahsen. 36 hafta boyu kalp krizi geçirince kutlanan şampiyonluğun etkisi de kısa sürüyor kredisi de azalıyor şahsi görüşüm.Hoca’nin eksileri var her teknik direktör de oldugu gibi ama artilari da var
Bu artilar bizi 2 sene üst üstte sampiyon yapti
Eksilerinden dolayi da super kupa ve cl den olduk
Burda yazildigi gibi de asla kötü bir teknik direktör degil
Ve görevine de devam etmeli
Krediymis falan hepsi hikaye bu isin kredi ile de alakasi yok
Okan hoca dan daha iyisi de gelmeyecek eger hoca giderse bunu gecmis te defalarca yasadik
Transfer dönemi bitince büyük ihtimal hersey netlesecek ve hoca da eksilerini düzeltecek
Taraftar ile bag koptu ama hoca skor aldigi sürece kimse dokunamayacak
Zaten geldigi gün den bu yana ip üstünde gidiyor tökezledigi an da yollayalim diye bekleniyor sosyal medya bok cukurundan dolayi ama bu süreci rekorlar kirarak atlatti
yemek tarifi. Başkan çok güzel sallama yapıyormuşDivan'da ne konuşuldu acaba
hepsinin mi ayağı kötü ki? daha jacopsu görmedik,ayrıca ben oyuncudan çok çizilen setlere inanan biriyim, geriden çıkan her takımın mı beklerinin ayağı süper sanki,20meuroluk takımlarında mı? farklı farklı kombinasyonlar var, bek önündeki adama pas atacak kadar ayağı olsun yeter,lisanslı topçu bi zahmet yanındakine pas atmayı bilsin bence yoksa at çöpe o oyuncuyu pas bile atamıyorsa,torrent bi ara sol ayaklı ömer bayramı yokluktan sağ bek yapmıştı gayet kuruyorduk oyun, bekler bazen içeri giriyor 8 noya yaklaşıyordu vb hoca uygun set çizecek özetle onun işi buBunu yapacak beklerimiz yokki topla cikacaksan beklerin kanada acilacak ayagi duzgun bekin olacak yoksa rakip zaten toreiraya bastimi gecmis olsun uzundan baska sansin kalmiyor yada sanchez olacakta topla cikacak
Mariano gibi bekin olacak ki seni cikarsin
Bunun cevabını özelden verecemÜstad öyle bi gündem var mi yoksa yine sahilde duyduklarını mı tasiyorsun burada
Uefa Avrupa Ligi Liste'sine yazılamayacağı için gelmek istemeyebilir kanks yavTresor'dan vazgeçtin yani
Malın bunu düşünecek bir beyni yok muymuşDeschamps’ın açıklamaları önemli. Zira rabiotla baba/oğul gibiler. Muhtemelen bu açıklamalar üstüne maksimum 2-3 gün sonra bir yere imza atmış olarak görürüz rabiot’u..
Başakşehire hayırlı olsunHenry Onyekuru'nun menajeri İstanbul'dan yeni 1 fotoğraf daha atmış diyolar da bulamadım.İnşallah bu transfer olur..
Okan ınanilmaz formsuz ama 2 sezon şampiyon yapan hocaya kredim var daha.+ teknik direktör.
Kanat transferi yapmayaacaklar onlar.Bize gelecek gelecekse bunu kabullen reisBaşakşehire hayırlı olsun
Futbolcuların pek ‘akıllı’ bir meslek grubu olduğunu söyleyemeyiz hocam. Boşuna %80’i menajer kuklası olmuyorMalın bunu düşünecek bir beyni yok muymuş
Yav gözünü seveyim bağ falan hikaye taraftar profili çok değişti 10 maç seri yapsın el üstünde gezer gene yeterki adam gibi kendine çeki düzen versinHoca’nin eksileri var her teknik direktör de oldugu gibi ama artilari da var
Bu artilar bizi 2 sene üst üstte sampiyon yapti
Eksilerinden dolayi da super kupa ve cl den olduk
Burda yazildigi gibi de asla kötü bir teknik direktör degil
Ve görevine de devam etmeli
Krediymis falan hepsi hikaye bu isin kredi ile de alakasi yok
Okan hoca dan daha iyisi de gelmeyecek eger hoca giderse bunu gecmis te defalarca yasadik
Transfer dönemi bitince büyük ihtimal hersey netlesecek ve hoca da eksilerini düzeltecek
Taraftar ile bag koptu ama hoca skor aldigi sürece kimse dokunamayacak
Zaten geldigi gün den bu yana ip üstünde gidiyor tökezledigi an da yollayalim diye bekleniyor sosyal medya bok cukurundan dolayi ama bu süreci rekorlar kirarak atlatti