Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba ben chilwell
Aynen öyle eğer 4-2-3-1 le devam edersek barışla ziyechin şarkülü kayar işin sonunda sakatlarız adamları Allah korusunYahu kanat yok,tamam orta saha da eksik ama kanat hic yok seve seve 3-5-2 mecburiyetten
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligde rakibimiz yokBu arada şampiyon olabiliriz demişsiniz,
Aga yönetime rağmen zaten şampiyonluk gelecek onu dert etmeyin.
Lig umrumda olmadığı için yangın yapıyorum zaten.
Bu takım ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk ilan edecek görürsünüz.
Buna rağmen DURSUN İSTİFA
Hiç sorma sanki Kerem gidince düşmanları da forumu terk etti. Sabah akşam sövülen adamın arkasından ağıtlar yakılıyor.Ayrıca bugün Kerem gitti diye ah vah edip ağlayanlar şundan 1-2 ay önce demediği kalmıyordu çocuğa
Bence tutacak ya çok iyi sonuçlar alıcaz bak cidden kadro kötü değil isim isim baktığında güzel oyuncularımız var 2 sezonda güzel sonuçlar aldık son sezona doğru biraz düşüş oldu Okan buruk inat etmeyip daha erken değişime gitse sonuçlar güzel olurdu bu değişiklik bize net yarayacakŞu anki sistemimiz çözülmüş vaziyette beklern arkasına hızlı adam koyan sonuç almaya başladı bir değişim gerekiyor yani osimhen de iyi oldu bunun için üçlü sistemde defansif olarak daha güçlü oluruz ofansif manada bir miktar zayıflama olsa da ileride iki makine var yakaladığını affetmeyen cinsten iyi bir dönüşüm olacak gibi görünüyor
Bu arada şampiyon olabiliriz demişsiniz,
Aga yönetime rağmen zaten şampiyonluk gelecek onu dert etmeyin.
Lig umrumda olmadığı için yangın yapıyorum zaten.
Bu takım ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk ilan edecek görürsünüz.
Buna rağmen DURSUN İSTİFA
Abi davinsonu ön libero oynatsak ne olucak stopere adam yokki mecbur üçlüde devam edecek stoperdeDavinsonun kariyerinde hiç ön libero ya kaydığı oldu mu?
Gravilonu bende yazdım 3 luye çok uygun bir oyuncu atağa katılmayı çok seviyor bizim maçta bile kaç kere ilerde gördüm.Gravilionu alsak Apo yerine üçlünün soluna atsak iyi olmaz mı baya hızlı stoper nelson göbekte solda gravilion sağda davinson iki hızlı atletik stoper birtane hava toplarını toplayacak stoperle oynarız