Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni 3-5-2 felakete götürmez aynı zamanda 3-5-2 de şampiyonluk getirmez.

Takıma uygun sistem başarı getirir, uygun olmayanı başarısızlığa götürür.

Kadron uygunsa 4-4-2 ile vezir olursun, uygun değilse rezil.

Real Madrid geçen sene 4-4-2 baklava dizilimi ile kazandı ŞL’yi. Bu sene Mbappe gelince 4-3-3’e döndü.

Şuan Avrupa’nın en iyi 10 forvetinden 2’si bizim takımımızda. 2 forvetle sahaya çıkmak zorundayız. Haliyle 4-4-2, 3-5-2 vb başka
Realdeki herkes ne biçim koştu carvahal bile.defolarini kapattılar. Bizde öyle koşacak yok bence. Ben şuna inanıyorum rakibe göre dizilim yapacaksın takimin kompakt olacak birkaç varyasyonda oynayabilecek 442 iken bir anda 3 5 2 ya da top sendeyken 2 5 3 e dönecek bu da hızlı bir takımla olur. Hem rakip far görmüş tavşan gibi kalir

Hoca göbek yapmış
GWu6wpTXcAA3RdF

O reis öyle olursa tadından yenmez. Fakat bence çok iddialı olmuş

Bu takımda ne olursa olsun bana göre dünyanın en iyi 10. Santraforu ve en iyi 3. Santraforu var.

Ayrıca Muslera, Sanchez, Nelsson, Jakops, Sara, Torreira, Mertens, Barış Alper…

Galatasaray bu sene ligin cenazesini kaldırır dert etmeyin.

1 orta saha ve rotasyona kenar oyuncusuyla 352 oynasan zaten bu takım kendi kendine şampiyon olur.Ben kadro olarak geriye gittigimizi de düşünmüyorum bence çok daha ilerideyiz

Hoca göbek yapmış
GWu6wpTXcAA3RdF

Hala o sakatlığın izini taşıyormuş Okan hoca bacağında. Ayağı kırılmasına rağmen kariyeri inanılmaz ilerledi. Çok büyük bir yetenekti.

Hocam sen bu kulübün en büyük başarılarındaki efsanelerdensin. Lütfen toparlan. Senin hakkında kötü konuşmak içimizi acıtıyor, seni tekrar desteklemek istiyoruz. Bize bu ümidi verirsen gerisi gelir.

Davinson sakatlanmış olmasa bunlar Davinson'u da o arada gönderirlerdi

Hala o sakatlığın izini taşıyormuş Okan hoca bacağında. Ayağı kırılmasına rağmen kariyeri inanılmaz ilerledi. Çok büyük bir yetenekti.

Hocam sen bu kulübün en büyük başarılarındaki efsanelerdensin. Lütfen toparlan. Senin hakkında kötü konuşmak içimizi acıtıyor, seni tekrar desteklemek istiyoruz. Bize bu ümidi verirsen gerisi gelir.
Hala ne demek? O izi her zaman tasiyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt