Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Çarıklı Üçkağıtcılar!
çok hoşuma gitti bu benzetme
çok hoşuma gitti bu benzetme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan bizim için beklerin önemi forvetlerin önemi kadar büyük şampiyonluk için. Barış, Jacops, Jelert var. Ne verecekleri soru işaretiyken alternatifleri de yok. Kanatları gönderdik, 3-5-2'den bahsediyoruz.Hayır sadece kanatlarda ve sol bekte sıkıntılıyız. 13'üne kadar çözeriz. Çözmezsek o zaman haklısın derim.
Ama sol bek mi daha önemli yoksa 10 numara mı? Forvetin mi?
ŞL'den bahsetmiyoruz TSL burası. Beklerinin gram önemi yok maalesef.
City başka birşey oynuyor 3-5-2 oynamıyor ki. 3-5-2 oynayan takımlara bak genelde en fazla 1 tane defansif ortasaha kullanıyorlarTahtaya sığmadığı için öyle yapmışlar dizilişi.
Man City 3'lü savunmanın önüne 2'li defansif orta pozisyonunda adam koyuyor, onların da önüne 2 tane çift yönlü oyuncu oynatıyor; 3-2-4-1 şeklinde.
Kısacası 5'li orta sahanda senin 2 tane defansif orta saha kullanman yine gerekli.
Bugün haluklar yok herhaldeHaber takip etmemek ne güzelmis
Stresten uzak bi sekilde uzaniyorum
Birazdan da mis gibi uyurum
Şuan bizim için beklerin önemi forvetlerin önemi kadar büyük şampiyonluk için. Barış, Jacops, Jelert var. Ne verecekleri soru işaretiyken alternatifleri de yok. Kanatları gönderdik, 3-5-2'den bahsediyoruz.
Osimhen’in beklentilerin çok altında kalacağını düşünüyorum.
Pres oyunu oynadığını iddia eden Uruk bey nasıl her maçta rakibinden daha az koşabiliyor sizce?
Senin kardeşin mapusta yatarkenYıldız tornavidayla kendi kendini tehdit eden Feramuz gibi nöbet
City başka birşey oynuyor 3-5-2 oynamıyor ki. 3-5-2 oynayan takımlara bak genelde en fazla 1 tane defansif ortasaha kullanıyorlar
Kanatsız Osimhen'e topu artık defanstan şişiririz. Helva yapmak için ceviz aldık. Lakin unumuz ve şekerimiz yok. Ustada Helvacı değil Manav. Düşünün nasıl bir şey ortaya çıkacak.
Niye Nelsson'la aynı anda geri dönemiyor ki Nelsson yavaş bir adamdır?
Herkesten önce Torreira'nın bitmesi lazım orada.
YeterVar umudun kaldıysa
Çago : Galatasaray 2 transferle transfer dönemini kapatıyor. Bir kanat ve fırsat olması halinde bir orta saha. Güncel planlama böyle
Osimhen’in beklentilerin çok altında kalacağını düşünüyorum.
4231den devam edip ya Osimheni kanada çekecek ya da Icardi’yi Mertens’in yerine çekecekHissin mi bu yönde yoksa takımda onun bir Kravarası olmadığı için mi?
Her postumda onu anıyorum ,Senin kardeşin mapusta yatarken
Arkasından böyle konuşmak
Sana yakisiyor mu?