- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
4-12

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kerem 30 almıyor muydu, öyle kalmış aklımda. Gerçi 40 alsa bile az Halil'in 30 aldığı yerde.Halil Brentforda aldığı maaşı alıyordu geçen sene, bu yıl enflasyon oranında arttı yani 30 milyon lira falan oldu. Kerem 40 küsür alıyordu.
okan bir ay sonra gidecekmis. gelen hocanın 3-5-2 oynatacagı ne malum?Çıkan haberlere göre diyorum, kontenjan kalmadı ki
Söylendiği gibi iki kişi gelecekse biri de gidecek demektir değil mi
Ayrıca 3-5-2 işi de doğru gibi görünüyor. Ziyech de Yusuf da biraz taca çıkıyor bu durumda. Ha sezonun nasıl gideceği ya da maç içinde nasıl taktik değişikliklere ihtiyaç duyulacağı hiç belli olmaz tabii ama bu iki topçudan alacağımız katkıdan çok daha fazlasını doğru profilde bir orta sahadan ya da hem kanat hem bek oynayabilen bir solaktan alabiliriz
adam olmakta mıRabiot zorlaniyor bence
Rabiot zorlaniyor bence
ne yapacağız peki. transfer dönemi bitene kadar kim gider gelir, plan ne olur.352deki kaymaları bizimkiler öğrenene kadar 2026 kasım olur
Kim diyorokan bir ay sonra gidecekmis. gelen hocanın 3-5-2 oynatacagı ne malum?
Halil 20 alıyordu da tefe/tüfe uygulandıysa işte.Kerem 30 almıyor muydu, öyle kalmış aklımda. Gerçi 40 alsa bile az Halil'in 30 aldığı yerde.
1 tane kanat kiralayıp kapatırızne yapacağız peki. transfer dönemi bitene kadar kim gider gelir, plan ne olur.
forumda okudumKim diyor
Seneye dursun gider mi bana pek bırakacak gibi durmuyor1 tane kanat kiralayıp kapatırız
Bu yönetim zaten mümkünse hiç bir şey yapmasın seneye enkazla girmeyelim
Bu yıl başarılı olma ihtimalimiz yok