Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.082
- 14.985
- 1.728
3-5-2 yi bir kac mac sonra pes edip, 4-4-2 ye gecerse sasirmam. O da olmazsa zaten kovulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim gelmez1 maçlık kredisi yok bende. Gittiği gün kurtulduğumuz gündür.
Benim bildiğim hoca merteensten kolay vazgeçmez. 3412 yapabilir o 1 de merteens olur.3-5-2 de Mertens oynayamaz.
Şahinle bu kadar dalga geçerken iyiydi ama de miKoskoca keramettin admirimi bu tarz konular hususunda rahatsiz etmenin neticesinde 1 hafta mıh yemelisin
Senin ismin Murat Durmaz Turatar seklinde revize edilecekse Oral Sevmez’i kabul edebilirimŞahinle bu kadar dalga geçerken iyiydi ama de miHem şampiyonluk totemi var işte.Sezona da iyi başlamadık
![]()
Fb maçında İcardi yok 3-5-2 çıkmayız. Fakat bu defa da kanat yok. Nerden tutsan elinde kalıyor.Fb macina nasil cikacagiz en merak ettigim husus o
3-5-2 intihar olabilir
Ben şampiyonluk totemi yapmadım.Yapsam tamam derdim ama bu kadar Galatasaraylı renktaşlar var soruyom.Galatasaray için şampiyonluk totemi yapıp isminin değişmesini istemeyen Cemre sizin gözünüzde Galatasaraylı mıdır a dostlarSenin ismin Murat Durmaz Turatar seklinde revize edilecekse Oral Sevmez’i kabul edebilirim
bats var yaFb maçında İcardi yok 3-5-2 çıkmayız. Fakat bu defa da kanat yok. Nerden tutsan elinde kalıyor.
O maç her türlü intihar.
barış sağ bekte leş gibi oynuyorOkan hocanın 4-3-1-2 tarzında baklava modeliyle bir sistem geliştirebileceğini düşünüyorum. Drogba-Sneijder zamanında oynadığımız diziliş mevcut kadro için çözüm olabilir. 3'lü savunma oldukça pratik isteyen ve bir anda geçmesi zor olan bir diziliş savunma düzenini bozmadan ön tarafla oynamak daha olası duruyor. Icardi ve Osimhen ikilisi aynı anda oynayacak durumdaysa şu şekil bir kadro olabilir ;
_________________Muslera___________________
Barış_____Sanchez____Abdülkerim____Jakobs
______Torreira____Kaan____Gabriel___________
_________________Mertens____________________
____________Icardi______Osimhen_____________
+ Nelsson, Jelert, Demirbay, Berkan, Ziyech, Batshuayi
Bats?Fb maçında İcardi yok 3-5-2 çıkmayız. Fakat bu defa da kanat yok. Nerden tutsan elinde kalıyor.
O maç her türlü intihar.
bats 11 çıkmasın o maçtabats var ya
Çift forvet oynadığımız tüm senaryolarda Barış bek görevi üstlenecek bu kaçınılmaz. Ayrıca Icardi-Osimhen ve Mertens bir arada kesinlikle oynayacaktır en azından ligde bunu görmeme şansımız yok. Hatta ana plan olmasını bekliyorum.barış sağ bekte leş gibi oynuyor
2 sabit forvet + mertensi kaldıramayız
bu kadronun oluru 0