Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçeriden çıktık ayıptır be sitem etmek istiyorum youngboys faciasında küfür etmek kadar doğal bir şey olamas youngboysa elendik ceza verilecek biri varsa başka dursun özbek ve teknik ekiptir.

Bir galatasaraylı olarak görevimi ifa edip eleyen takıma ve başta dursun olmak üzere diğer sorumlulara küfür ederek fanatizmin gereğini yaptım karşısında cezalandırıldım

Sayelerinde bu senenin em sansasyonel transferi olan osimyeni kaçırıdım

çok absürd bu durum. Bizim yönetimin gerçi haberi bile yoktur o başka
şu an bizim yönetim üstündeki divan içi işle meşgul

13üne kadar olan trasnfer bile ikinci plandadır banko.

hatta şu and yabancımız 13 - zieychte sallarsa 12 olacak - millet yabancı sayısında tekrar revize konuşuyor - bizimkiler orda "hop hop hop nooluyoruz - kural kaide var burda" bile demez kafaları başka işlere çalıştığı için.

Aral şimşir yusuf özdemir bünyamin balcı alalım rotasyona bir veya iki as yabancı da çekebilirsek tamamdır. Sol stoper orta saha ve orta kenar olabilir

fener derbilerde iyi sonuç alır gibi ama anadoluda 1-0a yatarken çok puan kaybeder göztepe maçındaki gibi bence

Kolpacilar daha ötmeye baslamamislar hareketlilik zart zurt olacak diye

fener derbilerde iyi sonuç alır gibi ama anadoluda 1-0a yatarken çok puan kaybeder göztepe maçındaki gibi bence
valla geçen seneki bizim saha maçını hadi saymıyorum %90 işi bitirdik diye - ama gene riske ettik.

2 maçta gerekeni yaptık kadıköyde ...hatta hakemle berabere bitti ordaki maç (geçen sezonun iç maçı sarhoş 3-0 maçıydı - anlamı yok goy goy harici)

en kötü beraberlik çıkarmamız lazım derbi deplasmanlarından - yoksa iş bu sezon zor. dönüp dönüp iş ona geliyor çünkü. tjk de dahil bu sezon. 5-0'ın etkisinde olacak o maç çünkü

6. Hafta bu arada Fenerbahçe’yi 3-1 yeneceğiz. Net.

Osimeni (2) Sanchez goller. Şimdiden yazayım.
Maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
Orta sahamız ise hallaç pamuğu gibi.
3-1 yenebileceğimizi düşünmüyorum.
Fred + Amrabat ortasahası bizi ezer geçer.
İnşallah kazanırız ama beraberlik iyidir bence.

Fener’in hücum hattında kim zorlar bizi? Maximen’i kucağına alır Sanchez. Nelsson hava topu vermez hiçbirine. Tadiç falan beli dönmüyor.

Jakops alkoliğini unutmayın, Tadic’e adım bile attırmaz.

Osimen korkusundan zaten Mourinho takımı ileri bile çıkartmayacak.

Derbiler oynayarak değil savaşarak kazanılır genelde. Şikecilerin geri hattı full sert adamlardan kurulu orta sahada Amrabat-İsmail var ikisi de sert oyuncular Simanski-Fred de koşuyor basıyor. Hücum hatları bence de zayıf ama derbilerde kolay kolay yenilmez bu sene şikeciler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt