Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.149
- 101.366
- 5.238
çüüüş ne diyor bu dallama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu hemen konyalı yetkililere gerekli baskıyı yapınız.Romanya olmazsa turkiyeden bi takima kirlanir
çüüüş ne diyor bu dallama
çok absürd bu durum. Bizim yönetimin gerçi haberi bile yoktur o başkaGürcan Bilgiç yorumu şaşırmamak lazım..
adam dönsün kendi takımında dağıtılan maaşlarla berabr hakem hesaplarına gidenlere baksın önce.
şu an bizim yönetim üstündeki divan içi işle meşgulçok absürd bu durum. Bizim yönetimin gerçi haberi bile yoktur o başka
ben şaka maka ortasaha rotasyonu toplamda 5 e falan düştüğü için hoca "ya bi dk dursun yav " falan diyecek endişem var.Romanya olmazsa turkiyeden bi takima kirlanir
bünyamin balcı, yusuf özdemir ne renktaş.Aral şimşir yusuf özdemir bünyamin balcı alalım rotasyona bir veya iki as yabancı da çekebilirsek tamamdır. Sol stoper orta saha ve orta kenar olabilir
harbi yaw trans dönemi komple bitti sankiKolpacilar daha ötmeye baslamamislar hareketlilik zart zurt olacak diye

valla geçen seneki bizim saha maçını hadi saymıyorum %90 işi bitirdik diye - ama gene riske ettik.fener derbilerde iyi sonuç alır gibi ama anadoluda 1-0a yatarken çok puan kaybeder göztepe maçındaki gibi bence
Maçlar oynanmadan kazanılmıyor.6. Hafta bu arada Fenerbahçe’yi 3-1 yeneceğiz. Net.
Osimeni (2) Sanchez goller. Şimdiden yazayım.
Fener’in hücum hattında kim zorlar bizi? Maximen’i kucağına alır Sanchez. Nelsson hava topu vermez hiçbirine. Tadiç falan beli dönmüyor.
Jakops alkoliğini unutmayın, Tadic’e adım bile attırmaz.
Osimen korkusundan zaten Mourinho takımı ileri bile çıkartmayacak.
Stream uğruna kolpa sikmaktan hiç mi utanmıyorlar yaw.harbi yaw trans dönemi komple bitti sanki![]()
Yedek çünkü yedek yok. Onlar olmasa da olur ama bence Aral şimşir çok iyi olur.bünyamin balcı, yusuf özdemir ne renktaş.