Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mete-a.kerim-nelson -kaan milli takimlarda

elinde tek sancez varken nasil denicek 3 lüyü

su hale bak,takimda kaza bela sakatlık falan olsa topcu kalmadi resmen

sizin yoacaginiz muhendisligi ….

Erokspor u şaşırtacak yeni sistem

IMG_6859.webp

neyi tartıp biçecek erok ile oynayıp

umarım sanchez falan oynatmaz ben daha biri sakatlanır diye tırsıyorum

Abi adam fener maçında mı deneyecek sistemi

Bi şekilde başlaması lazım, zaten as oyuncularının yarısından fazlası yok, güçsüz bi rakibe karşı oynaman gerekiyor zaten başlangıç olarak

şu söylemle realite çok farklı....

hiç bir haltın hazırlığı olmadan boş boş 1 adama servet teklif etmekle meşgul oldunuz...

Erokspor karşısında deneyeceğimiz duran top taktiği sızdı..

3 5 2 oynayacaksak savunma üclünün ortasinda sanchez oynamali. Orada ortadan gelen ataklari önlibero gibi kesebilir. Ayagida iyi olmali orda oynayanin.

3 5 2 oynayacaksak savunma üclünün ortasinda sanchez oynamali. Orada ortadan gelen ataklari önlibero gibi kesebilir. Ayagida iyi olmali orda oynayanin.

Muhtemelen 2 pasör 1 kesici ile 3'lü kuracağız. Kesicimiz net Nelsson. Pasörlerden biri net Sanchez, diğeri de Apokerim, Metehan, Kaan üçlüsünden biri.

12 kişi mi oynayacakmış ya

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu evren kadar yalakasini gormedim
Kendi devresi diye sorgusuz sualsiz koruyor
Noldu Okan 8 numara isterken taraftar bizimle tas tas geciyordun 12 kisimi oynucaz diye bizim taraftar futbolu hocadan iyi biliyor temel
sorunda bu aslinda hoca futbolu teknigi taktigi bilmiyor

Ben tam tersini düsünüyorum üstad
Sağ ve solun ayaklari iyi olmali
Ortada kesici biri şart, davinson da olur ama nelsson’un ayağı kötü ortada dursun top karsilasin paso

1 milyona alınacak scout siyahi orta saha > Rabiot

Lig için yatırıma gerek yok ayrıca aldığımızdan fazlaya satabileceğimiz, paraya dönüştürebileceğimiz neredeyse 2-3 oyuncu anca var takımda böyle bir planlama ile nereye varacağız Allah bilir, Etebo kiralanır seneye.

Ben tam tersini düsünüyorum üstad
Sağ ve solun ayaklari iyi olmali
Ortada kesici biri şart, davinson da olur ama nelsson’un ayağı kötü ortada dursun top karsilasin paso
Ortadaki stoper önede kayabilir bu yüzden sanchez diyorum. Bu görevi ne apo nede nelsson yapabilir. Ha sabit olarak duruyorsalar üclüde ozaman olur nelsson.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt