Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.596
- 16.094
- 2.228
Oğluna bir sana iki Veronique hanım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri 4'lüde bir kişi eksilip 3'lü stoper olunca hiçbir şey değişmeyecek. Çünkü elinde 3 tane adam gibi stoper yok bir kere. Apo bitik Davinson sakat. Sadece Nelsson'la 3 lü stoper oynayamazsın. Yani yine olmaz.yanlış bir bakış açısı. Okan 4'lü oynatacak olsa barışı sağbek jakobsu sol beke koyacaktı şimdi bu adamlar kağıt üzerinde orta saha gözükecekler ama aslında bekler. Aslında ileriden birini azaltıp stoper sayısını artırmış oluyoruz.
Jelert bütün kanadi kullanarak oynar baris oynayamaz.352 olayi gercekse orta sahadan ziyade acil kanat bek lazim
Baris ve Jakobs oraya yaziliyor ama ben Baris‘in tüm kanadi kullanabileceginden süpheliyim acikcasi. Kondisyonu yetersiz, cabuk yoruluyor
Jakobs hakkinda fikrim yok.
Baska da oraya yazabilecegimiz adam yok kadroda![]()
İnşallah hoca 3'lü sisteme dönerde çok eğlenceli maçlar izleriz. Mesajını not ettim renktaş.aneliz işini sonlandırmanı öneririm
Yavv ben de onu anlamadım sen profesyonel futbolcusun menajeri annesi. Ailesi menajeri olan çok topçu var da böyle bi eziklik oluyor. Annen ne derse o. Oğlum oraya kaka yapma gibi garip bir şeyDünyada kalan tek orta saha ana kuzusu Rabiot olduğu için o da 3 yıllığına 40 milyon Euro istediği için yapacak bir şey yok
Batshuayi milli takıma gitmedi diye biliyorum.
3lü ve 4lü 11leri alt alta yazsan defansif mi ofansif mi oyuncu eksilmiş bunu sen de göreceksinİnşallah hoca 3'lü sisteme dönerde çok eğlenceli maçlar izleriz. Mesajını not ettim renktaş.
Geri 4'lüde bir kişi eksilip 3'lü stoper olunca hiçbir şey değişmeyecek. Çünkü elinde 3 tane adam gibi stoper yok bir kere. Apo bitik Davinson sakat. Sadece Nelsson'la 3 lü stoper oynayamazsın. Yani yine olmaz.
Umarım öyle olur renktaş. Abdulkerim'i çok seviyorum ama serbest düşüşte resmen. Vücut geliştirme işlerini falan bırakması lazımSayı olarak yetersiz stoper kadrosu doğru, buna katılıyorum. Ama Abdülkerimin performansının keisnlikle artacağına eminim
Antrenman fotoğraflarında ve paylaşılan videoda göremediğim için yok heralde dedimBatshuayi milli takıma gitmedi diye biliyorum.
Torira chewksksksk chelseadeki
Yunus sara barış
Oshimen
Yunus için İcardiyi kesmek zorundayız heisİcardi oyuncu değil mi diyorsunuz yani