Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbay sara toreira oynar 3lüde.
Şuan öyle en ideali gibi görünüyor. Ama gel gelelim derinlik 0. Yedekleme yok. Kanat yok sara yeri gelcek belki kanat oynıcak. Gençten bir 8 lazım. Hem yedek kalmayı da sorun etmez. Demirbay mı yeni transfer mi hangisi iyiyse o oynar. Toreyra yı dinlendirmek için Kaan ı Berkan ı çok rahat içeri atabiliriz. Ama Toreyra yanına 3 5 2 de Berkan Kaan asla olmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üçlü oynıcaksak Toreyra nın yanına Kaan dır Berkan dır olmaz. Öyle oynıcaksak bi anlamı yok üçlü oynamanın orta sahadaki üretkenlik artmadıktan sonra. Demirbay idare eder ama ya sakatlık olursa nolcak.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de üçlü orta saha düzeninde bir de Kaan 'ı defansın önüne anca Avrupa ligi maçlarında veya zor geçecek tutucuya ihtiyaç duyduğumuz maçlarda kullanırız

Çok üçlü düzenin uzmanı olduğum için söylemiyorum ama son dönemlerde üçlü oynayan takımlardan Inzaghi'nin Inter 'i biraz daha bize rol model olacak gibi. Adamlar da üçlü oynarken orta sahada Hakan 'ın derin oyun kurucu rolünü üstlendiği bir plan kuruyorlar bizim takımda bu işi yapmaya en uygun isim Sara gibi geliyor bana

Norwich'de ne yapmış diye bakarken en çok gözüme batan 100-110-120 kere topla buluştuğu çok fazla maçı var, 10 ve üstü uzun pas ile oynadığı bir çok kilit pas çıkardığı maçlar var fazlasıyla. Aslında Sara geldiğinden beri bizim taraftar Sara 'dan 10 numara çıkarmaya çalışıyor ama bana kalırsa 10 numara oynayacak o incelik ve çeviklik yok Sara 'da bizim Sara 'dan çıkarmamız gereken rol derin oyun kurucu bana kalırsa

Sara 'nın sağ tarafında tamamen baskı gücüyle Torreira 'yı sol tarafında da oyunu yönlendirmesi için Demirbay 'ı kullanabiliriz mevcut düzende

Icardi-Osimhen
Jakobs-Demirbay-Torreira-Barış
Sara
Abdülkerim-Nelsson-Davinson
Muslera

Tabii bana kalırsa bu kadronun hala eksiği var, en az 1 kanat/bek ve 1 orta saha alınması gerekiyor (ilk 11 için). Inter oyun planına bakınca bizim Barella ve Dimarco 'muz yok bu oyun kurgusuna göre. 1 tane box-to-box diyebileceğimiz orta saha 1 tane de ayağı çok iyi ceza sahasına topları gönderebilecek kanat bek gerekiyor

Gelmeden önce çoğu kişi Sarayı istiyordu. Adam geldi, sonra herkes 1 ortasaha da ihtiyacı var moduna döndü tamamen sosyal medyadan okuduklarından. Şimdi de Billing isteniyor, eminim ki isteyenlerin %99'u tek maçını bile izlemedi. Bayılıyorum bilgisi olmadan fikri olan tayfaya.

Eee verdik ya hanımefendi 10.

Yoksa yalandan mı verdik? En son bizim usta muhabirlerimiz öyle yazıyordu yabancı basında ses yokken...

Hatta kelin biri Barça 36 verdi dedi 3 yıllık, bak fazla bile verilmiş.
İmza parası hariç de olabilir ama muhabirler o gün ortamı yumuşatmak için öyle haber servis ettiler.

Ya değerli sayin yoneticiler dünyada 5 6 ya orta saha ve kanat bulabiliriz rica ediyorum genç 20 25 yaşlarında dinamik oyuncu bulun. Yabanci sayısı yetmediğini de gidecek zyech olsun Yusuf demir değil. Kanat almayınca zyech de kalabilir ama orta saha alin. Bizler maç yayını aldığında bile sevinen insanlarız mutluluktan gs izleyeceğiz diye.

Jcjxjxjdxjxjxj ismi böyle olan var ya cehesea deki alin iste onu yaşı 20 .

Rabiot'un annesi 3 seneligine 40 milyon euro istiyoruz demis Ingiliz medyasina gore.

O parayi ruyasinda anca gorur kadin yuzunden oglu da kulupsuz kaldi, ikiside salak kisaca.
Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir diye bir söz var ya
Onu şöyle uyarlayalım
Futbolcuya gerekenden fazla taviz kulübe ihanettir
Başka futbolcu mu kalmadı
Avrupa'da da oynamayacak
Yürüsün gitsin hangi takımda o paraya oynayacaksa oynasın

en doğru isimleri en doğru şartlarda kulübümüze kazandıran......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt