Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığını tam atlatmadan sahaya sürersek o zaman görürüz ebemizin hörekesini. yırtık varmış sanırım tam iyileşmesi beklenmeli. 2 ayda sürse beklenmeli.
Bir sakatlık var ama "yırtık" falan yok diye tahmin ediyorum. Arjantin'e gitmesine tepki olmasın diye bence böyle söylendi. Ha iyi de oldu. Bebelerini görüp kafayı toplasın, ihtiyaç varsa zehirini atsın. Osimhen geldiği için ben de hızlıca takıma geri döneceğini düşünüyorum. Dönüş süresinden yırtık var mı yok mu anlarız çok yakında...

Fırsat çıkmazsa eksikler tamamlanmayacak yani
Sanki her şey tam takır

Bir sakatlık var ama "yırtık" falan yok diye tahmin ediyorum. Arjantin'e gitmesine tepki olmasın diye bence böyle söylendi. Ha iyi de oldu. Bebelerini görüp kafayı toplasın, ihtiyaç varsa zehirini atsın. Osimhen geldiği için ben de hızlıca takıma geri döneceğini düşünüyorum. Dönüş süresinden yırtık var mı yok mu anlarız çok yakında...
dönerse bize yazar bu. iyi olur.

Birincisi bir daha Melo-Selcuk-Hamit gibi bir ucluyu zor bi araya getiririz.

Ikincisi Fernando-Donk'tan beri 6 numara bulamadik. Torr'a kadar. Hatirlarsan, hep ortadan delik desik oluyorduk.

Ucuncusu 11,12,17 ve 18 donemlerinde herkes gorevini yapiyordu. Genel bir disiplin vardi. Ben bir daha o disiplini pek goremedim. Bugunku takimda bi suru kral var pek asker yok gibi.

Jelert
Jakobs
Sara

Asker olsun diye alındı ama göreceğiz.

Şu kadro benim bayağı aklıma yattı ya. Barış ve Jakobs ikilisinin sürekli bindirdiği, Sara 'nın derin oyun kurucu rolde olduğu, Torreira 'nın tamamen ön alan baskısı için kullanıldığı Abdülkerim ve Davinson 'un daha çok iç koridordan oyuna katıldığı oyun sanırım Okan Hoca'nın kafasındaki Inzaghi'nin Inter'ine en çok benzeyen oyun planı olur gibi

ry08361n.jpg

Hala transfer yapma şansımız varsa 1 Orta Saha ve 1 Kanat Bek eklemesi de gerekiyor tabii ki bu takıma hali hazırda

Ligde maç kadrosuna 12 yabancı oyuncu yazabiliyoruz Yusuf Demir de yabancı kontenjanında.

Elimizde iş yapacak yerli Abdülkerim , Kaan, Kerem Demirbay, Barış, Berkan, Metehan ve Yunus var.
Kerem Aktürkoğlu ve Emin Bayram gidince rotasyonumuz baya daraldı

Sakatlık veya ceza durumuunda Avrupa ve lig maçlarına baya eksik çıkma olasılığımız yüksek. Örneğin Icardi, Davinson, Abdülkerim ve Muslera

Artık Efe Akman, Ali Turap, Eyüp veya Gökdeniz'den bir patlama bekleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt