Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
Kaya Temel: "Galatasaray %50 ihtimalle 2 transfer daha yapabilir. Kanat ve orta saha transferinde fırsata göre hareket edecek..."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sakatlık var ama "yırtık" falan yok diye tahmin ediyorum. Arjantin'e gitmesine tepki olmasın diye bence böyle söylendi. Ha iyi de oldu. Bebelerini görüp kafayı toplasın, ihtiyaç varsa zehirini atsın. Osimhen geldiği için ben de hızlıca takıma geri döneceğini düşünüyorum. Dönüş süresinden yırtık var mı yok mu anlarız çok yakında...Sakatlığını tam atlatmadan sahaya sürersek o zaman görürüz ebemizin hörekesini. yırtık varmış sanırım tam iyileşmesi beklenmeli. 2 ayda sürse beklenmeli.
Kaya Temel: "Galatasaray %50 ihtimalle 2 transfer daha yapabilir. Kanat ve orta saha transferinde fırsata göre hareket edecek..."
sevgili buchi yi stadyumda agirlayalim
Fırsat çıktı birde başıma fırsat dediğin Osimhen di onu da Gardi önerdi getirdi.Komple fırsat diye birşey yok.Kaya Temel: "Galatasaray %50 ihtimalle 2 transfer daha yapabilir. Kanat ve orta saha transferinde fırsata göre hareket edecek..."
Büyük pr dönüyor osimhen transferini olumlamak için tabi bu da bizim işimize yarıyor.
dönerse bize yazar bu. iyi olur.Bir sakatlık var ama "yırtık" falan yok diye tahmin ediyorum. Arjantin'e gitmesine tepki olmasın diye bence böyle söylendi. Ha iyi de oldu. Bebelerini görüp kafayı toplasın, ihtiyaç varsa zehirini atsın. Osimhen geldiği için ben de hızlıca takıma geri döneceğini düşünüyorum. Dönüş süresinden yırtık var mı yok mu anlarız çok yakında...
Birincisi bir daha Melo-Selcuk-Hamit gibi bir ucluyu zor bi araya getiririz.
Ikincisi Fernando-Donk'tan beri 6 numara bulamadik. Torr'a kadar. Hatirlarsan, hep ortadan delik desik oluyorduk.
Ucuncusu 11,12,17 ve 18 donemlerinde herkes gorevini yapiyordu. Genel bir disiplin vardi. Ben bir daha o disiplini pek goremedim. Bugunku takimda bi suru kral var pek asker yok gibi.
Ne fırsatı birader.Osimhenden haberleri bile yoktu gardi aldı getirdi.Burunlarının ucunu göremez bunlar.Kaya Temel: "Galatasaray %50 ihtimalle 2 transfer daha yapabilir. Kanat ve orta saha transferinde fırsata göre hareket edecek..."
Osimhen ile milleti uyutamadıklarını net anladılar bence. Korku bokuna çer çöp bile olsa alırlar...Bu dönem daha adam almazlar maçlar başlayana kadar taraftarı uyutmaya devam. İlk yenilgi de görecekler vaziyeti.