Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada kalan tek orta saha ana kuzusu Rabiot olduğu için o da 3 yıllığına 40 milyon Euro istediği için yapacak bir şey yok

yanlış bir bakış açısı. Okan 4'lü oynatacak olsa barışı sağbek jakobsu sol beke koyacaktı şimdi bu adamlar kağıt üzerinde orta saha gözükecekler ama aslında bekler. Aslında ileriden birini azaltıp stoper sayısını artırmış oluyoruz.
Geri 4'lüde bir kişi eksilip 3'lü stoper olunca hiçbir şey değişmeyecek. Çünkü elinde 3 tane adam gibi stoper yok bir kere. Apo bitik Davinson sakat. Sadece Nelsson'la 3 lü stoper oynayamazsın. Yani yine olmaz.

352 olayi gercekse orta sahadan ziyade acil kanat bek lazim

Baris ve Jakobs oraya yaziliyor ama ben Baris‘in tüm kanadi kullanabileceginden süpheliyim acikcasi. Kondisyonu yetersiz, cabuk yoruluyor

Jakobs hakkinda fikrim yok.

Baska da oraya yazabilecegimiz adam yok kadroda:red:
Jelert bütün kanadi kullanarak oynar baris oynayamaz.

Dünyada kalan tek orta saha ana kuzusu Rabiot olduğu için o da 3 yıllığına 40 milyon Euro istediği için yapacak bir şey yok
Yavv ben de onu anlamadım sen profesyonel futbolcusun menajeri annesi. Ailesi menajeri olan çok topçu var da böyle bi eziklik oluyor. Annen ne derse o. Oğlum oraya kaka yapma gibi garip bir şey

Geri 4'lüde bir kişi eksilip 3'lü stoper olunca hiçbir şey değişmeyecek. Çünkü elinde 3 tane adam gibi stoper yok bir kere. Apo bitik Davinson sakat. Sadece Nelsson'la 3 lü stoper oynayamazsın. Yani yine olmaz.

Sayı olarak yetersiz stoper kadrosu doğru, buna katılıyorum. Ama Abdülkerimin performansının kesinlikle artacağından eminim

3-5-2 oynayacagimiza hic inanmiyorum acikcasi

4-3-1-2 veya 4-4-2 deneriz

Basaksehir de demba ba ve crivelli ile 4-4-2 oynadi,demba ba’yi 10 numara da kullandi

Bizde de bu tarz bir oyun anlayisi bekliyorum

Muslera

Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops

Ziyech Torreira Sara Baris

Icardi Osimhen

Avrupa da ise macina göre degisiklikler olur

Hocanın mevcut diziliş ve taktikte ısrar etmesinin sonuçlarını Beşiktaş ve Young Boys maçlarında gördük zaten diziliş ve taktiği değiştirmeye eli mahkum.
Sezon öncesi hazırlık maçlarında 3-5-2 veya 4-4-2 denemiş olsa bir pratiğimiz olurdu ama maalesef uygulamaya Rizepor ve Fenerbahçe maçlarıyla sıfırdan başlayacağız.

Yav bide şöyle düşünün rakibini analiz eden takımlar bizi hiç analiz edemeyecek çünkü doğru taktik kadro dizilişi bulunana kadar paso degistircek okan 😂😂 Rakip 352 ye hazirlansa karsisina 433 ciksak patates olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt