Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa listesine ekleme süresi bittigine göre artik suanki fiyatlar neyse öyle kalir firsat transfer kovaliyorsaniz ya simdi ya hic. Daha beklemenin anlami yok. Kimse ilk 11 oyuncusunu satmaz tonca para vermedikce, o vakit avrupa devlerin kapisini calip kadroya giremiyen iyi oyuncular kiralayin daga fazlasini zaten yapamasdiniz artik

Galatasaray yönetimi, mevcut kadronun Avrupa Ligi gruplarından çıkmak için yeterli olduğunu düşünüyor ancak buna rağmen Süper Lig için orta saha ve kanat transferi yapmak için girişimlerine devam edecek. (Milliyet)

Şuna gülmeyen ve inanan var mı cidden? Avrupa için yeterli ama lig için yetersiz mi .d Yapılmayacak işte.

Fener Medine’yi almış. Ocak’a kadar kiralık bırakmış. Mal bunlar

GWzJQeMXwAActe-

Billing McTominay'i andırıyor. Boylu poslu, rakip ceza sahasında mikserlik yapan profil. Neden kesik yedi bilmiyorum ama 2 sezon önce gol yükünü çekiyordu. Ligde Billing 7, Solanke 6 gol atmış düşünün Bournemouth'un halini :D

4-5e bile istemem yemin ederim

Kari kilikli kaprisli topcuya gerek yok
İyi diyorsun da McTominay için de dedim. Bunlar kendi arkalarını kollamak için her türlü para harcamaya çalışacak; en azından .. kürek birine harcamasınlar. Yine Sara-Elias gibi birine ederinin 2 katını falan da verebilirler

En iyisi transfer yapmayıp istifa etmeleri; Okan dahil

Billing McTominay'i andırıyor. Boylu poslu, rakip ceza sahasında mikserlik yapan profil. Neden kesik yedi bilmiyorum ama 2 sezon önce takımının gol yükünü çekiyordu. Ligde Billing 7, Solanke 6 gol atmış düşünün takımın halini :D
neden kesik yediğini nereden billing? .d

bi hafta taraftar ses yapmasa almayacaklar kimseyi gorundugu kadariyla

2 hafta sonra dayagi yedirince akillanir belki

Yangın yapılmadığı sürece transferi kapattık. Bunlar anca istifa denince aksiyon alıyor.

Yine aklıma geldi sinirlendim. Okan Jakobs diye bir herife 10 milyon +2,5 maaş soktu. Büyük hain

Bıyığını sevdiğimde transfer dönemi başında AWB için beke çift hane harcamayı düşünmüyoruz falan diyordu. Ah ah. Adamlar beton döktü Erden’in kurduğu yapıya

Şu kadro benim bayağı aklıma yattı ya. Barış ve Jakobs ikilisinin sürekli bindirdiği, Sara 'nın derin oyun kurucu rolde olduğu, Torreira 'nın tamamen ön alan baskısı için kullanıldığı Abdülkerim ve Davinson 'un daha çok iç koridordan oyuna katıldığı oyun sanırım Okan Hoca'nın kafasındaki Inzaghi'nin Inter'ine en çok benzeyen oyun planı olur gibi

ry08361n.jpg

Hala transfer yapma şansımız varsa 1 Orta Saha ve 1 Kanat Bek eklemesi de gerekiyor tabii ki bu takıma hali hazırda
goreceli elbette .

malesef , bariz eksikleri olan bir kadromuz mevcut
( bu *dedigin sistemi sahaya yansitma baglaminda ) .

inter kadrosu ve yapilanmasi *352 ozelinde bir muhendislik harikasi nazarimda .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt