Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca realin 5 milyon verdiği adama 10 milyon teklif edip anasına ayrı menajerlerine ayrı girecek istekleri görüp lan köpek realin verdiğinin üzerine para veriyoruz anan da menajerine de payını et diyip aşağılamamış mıyız bunu.

Okan buruk pasam hep maliyeti yuksek oyuncular istiyor, yoksa anadolu takimlarina zorlanacak. Bu nedur arkadas, üclü savunma icin illaki bu iki ise yaramaz mi getekli?
Beraber çalıştığı Boey örneği varken bu sezon neden bu tarz oyunculara yönelmedik akıl alır gibi değil. Belki Doue bu kategoriye girebilir bir nebze ama o olmayınca güya alternatifini daha pahalıya aldık. (ki oyun stillerinin birbiriyle alakası yok)

okan buruk rabiot gibi kaliteyi bulduğu anda garabet 4-2-3-1'ine geri döner, tavrı ve anasının bi yerinden çıkamaması bi yana o nedenle de o transferi çok istemem. kostic olsa iyiydi ama juventus'ta malzeme bile taşıtılmayacak adam da hasbelkader transfer yaptı diye kapının önüne koyulduğu kulübünü bırakamayıp bizi reddediyorsa ebesinin tadicine kadar yolu var.

fenermarkt'ta 4.5 milyona yakın artı gözüken gereksiz bonservis fazlasını kapatacak bi potansiyel alabilirsek orta sahaya iyi olur. sol ayaklı ve eforlu olsa yeterlidir. çok müthiş pasör veya çok inceci olmasına lüzum yok. brezilya'da, arjantin'de, uruguay'da sürüsüne bereket topçu vardır böyle. tabi oktarcı düğünü kovalamayıp buralardan gelen oyuncu önerilerini analiz edecek profesyonellere de ihtiyaç var takımda.

Yönetimin ve hocanın şu yaptığı şey resmen şampiyonluğu fbjk’ye peşkeş çekmekten başka bişey değil. Abv!

5 büyük ligdeki kafaya oynayan hiçbir takım rabiotu almaz kokana granny anası yüzünden 3 aydır idman yapamamış ,deschamp bile lafı sokmuş

Eğer erden olsaydı bu kokanayi eminim ikna ederdi çünkü o karının derdi para değil bence

Ben kaç gündür diyorum. Kimse bunu dillendirmiyo. Drogba Burakla nasıl çift forvet oynadıysak aynısını yapmalıyız. Başka reçete cidden yok. Şu 3 lü sevdası yüzünden 3 hafta çöp olacak sonra herkes bu dediğime gelcek görceksiniz. 2 sene önce Okan'ın oynattığı futbol çok leş. Anadolu kulüplerini böyle kabız futbolla yenmek çok yanlış. Organize atak yok. 40 dakika defansta dualarla maç bitiriyoruz diyodum insanlar bana tepki gösteriyodu. Yine aynı şey oluyor.. Benden demesi ne diyim kulübe Okan'a mail filan mi atıyım bak intihar ediyosun diye

Bizim transferde bi hareket olacaksa bile onumuzdeki haftaici baslar. Simdi bizim yoneticiler haftasonu tatili falan yaparlar. Bodrum, Marmaris hala sicak. Bi plaj havasi almaya giderler. :D

kadro dışıymış

Oyuncuyu izlemedim de 1.90 boy diyor videoda dripling özelliği var gözüküyor. Kadro dışı olduğu için kiralık + opsiyona evet derler makul şartlarda al sana fırsat transferi.

Rabiota verilecek paraya öküz çiftliği kurulur. Et pahalı öküzden kazanılacak parayla championship te takım alınır

Koskoca realin 5 milyon verdiği adama 10 milyon teklif edip anasına ayrı menajerlerine ayrı girecek istekleri görüp lan köpek realin verdiğinin üzerine para veriyoruz anan da menajerine de payını et diyip aşağılamamış mıyız bunu.
utanmaz herif real gibi bir takim sana transfer teklifi ediyor sen utanmadan 10 milyon istiyorsun dallama hadi bize cektin 10 milyonu .. reaL LAN BU REAL ... 4-5 neyine yetmiyor dallama herif yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt