Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.596
- 16.094
- 2.228
Bende üç kez biliyordum bunu da cevap dörtmüş yav şaşırdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax sulemaneyi alamamış
İngiltere taraf çok fazla öyle oyuncu bulursun
3lu oyun hem teknik direktör alışkanlığı hem takım uyumu gerektirir ben 3lu oynuyorum demekle olmaz ona göre oyuncular alacaksın ki bizim hocanın hiç tecrübesi yok bizim oynamamız gereken tek sistem 4 3 3 olmalıSevmiyorum su üclü sistemi. Ön tarafta kanatsiz oyun futbol sayilmaz bikere. Butün oyun kisirlasiyor.
Zaten Nelson sanches varstoper almamak skandal iş bu arada, abdülkerim şuan yedek olur anca
Uzun süredir ben bu kadar kötü stoper performansı görmedim, ne pas atabiliyor, ne ikili mücadele kazanabiliyor, ne duracağı yeri biliyor, ne kafa vurabiliyor şu haliyle pttde oynayamaz, bir maçlık bir performans olsa bu maçta kötüdür diyeceğim, adam son 10 15 maçtır böyle, buna güvenip sezona girilirse çok sıkıntı yaşayacağızstoper almamak skandal iş bu arada, abdülkerim şuan yedek olur anca
Zaten Nelson sanches var
Alperim yapmaRichard Rios mu alinsa acaba? Bir ara adi geciyordu sonra ses gelmez oldu..
Ona bile razıyız şu an adminim. Ama herifler 50-60 milyon eurolardan bahsediyorlardı galiba.Richard Rios mu alinsa acaba? Bir ara adi geciyordu sonra ses gelmez oldu..
Sevmiyorum su üclü sistemi. Ön tarafta kanatsiz oyun futbol sayilmaz bikere. Butün oyun kisirlasiyor.
stoper almamak skandal iş bu arada, abdülkerim şuan yedek olur anca