Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax sulemaneyi alamamış
İngiltere taraf çok fazla öyle oyuncu bulursun

Adam gibi bir yönetim olsa sağa sola para saçacağına, şuan fırsat transferi ile uğraşır. Rabiot yetişmedi zaten daha ne diye o maliyette birini kovalıyorsun, bu saatten sonra kiralık+opsiyonlu Sulemena+Billing hamlesi yap, yerli olarakta bir stoper bir de bütçe kalırsa takasla falan Yusuf özdemir gibi kanat bek al tamam.

Ligte bu sene şampiyonluk gerçekten çok önemli, hem hedef 25 diyorsun hadi herşeyi geçtim şampiyon takım seneler sonra bildiğim kadarıyla direk şampiyonlar ligine katılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevmiyorum su üclü sistemi. Ön tarafta kanatsiz oyun futbol sayilmaz bikere. Butün oyun kisirlasiyor.
3lu oyun hem teknik direktör alışkanlığı hem takım uyumu gerektirir ben 3lu oynuyorum demekle olmaz ona göre oyuncular alacaksın ki bizim hocanın hiç tecrübesi yok bizim oynamamız gereken tek sistem 4 3 3 olmalı

stoper almamak skandal iş bu arada, abdülkerim şuan yedek olur anca

Richard Rios mu alinsa acaba? Bir ara adi geciyordu sonra ses gelmez oldu..

stoper almamak skandal iş bu arada, abdülkerim şuan yedek olur anca
Uzun süredir ben bu kadar kötü stoper performansı görmedim, ne pas atabiliyor, ne ikili mücadele kazanabiliyor, ne duracağı yeri biliyor, ne kafa vurabiliyor şu haliyle pttde oynayamaz, bir maçlık bir performans olsa bu maçta kötüdür diyeceğim, adam son 10 15 maçtır böyle, buna güvenip sezona girilirse çok sıkıntı yaşayacağız

gs'ın şu an orta saha eksiği vardır ama en önemli eksiği sağ bek ve sol kanattır. üçüncül eksiği orta sahadır.

Rakip oyuncuya carpan jelert:

tenor.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt