Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde kadro mühendisliğini bilmiyor diyebilir miyiz? Apo ve Mertens’deki düşüşü görüp yeni planlama yapması gerekmez mi, şampiyon kadroyu koruduk diye saçmalamak yerine?Okanın da taktik bilmediğini düşünmüyorum ben mertensin yaşlanması Apo’nun sakarlığı bitirdi onun planlarını en büyük etken mertensin 90 dakika pres yapabilmesiydi o gidince sistem çöktü
Okanın da taktik bilmediğini düşünmüyorum ben mertensin yaşlanması Apo’nun sakarlığı bitirdi onun planlarını en büyük etken mertensin 90 dakika pres yapabilmesiydi o gidince sistem çöktü
beğenmeyen girmesin kardeşim!konu perşembe gününe kadar kapansa hiçbir kayıp olmaz
Tamam renktaş, o zaman Sara 8-10 diyebileceğimiz bir profil. Net 10 değil.
Madem hocanın sistemi olmazsa olmaz, Mertens yerine yeni bir 10 no alınacaktı. Rafa Silva bu mevkiye konulabilirdi mesela.
Bir diğer bariz hata da alternatif oyuncular. Orta saha için Amrabat, Hojberg ve Mctominay isimleri çıktı ilk planda. Hepsi de defansif anlamda Torreira'nın yükünü hafifletecek isimler ancak bunlar olmayınca gidip Sara'yı aldık. Tamamen farklı bir profil.
Doue ile yatıp kalktılar 2 ay. Bir Boey potansiyelinde değildi belki ama o tarza yakındı. Olmayınca yine farklı bir profil olan Jelert alındı.
Bir diğer saçmalıkta 4-3-3 oynatmadığı ve oynatmadığı düşünmediği takıma Zaha, Ziyech, Tete ve Zaniolo kanatlarının transferlerini neden onayladı ?
Her tarafı çelişkili.
Ne denk gelirse alıyoruz. Oyuncunun bizim sisteme uyup uymadığı önemli değil. Herhalde ya bakarız, hallederiz, nasip kısmet deyip alıyorlar !
Kadro planlamasından zerre anlamıyor maalesef hocamız.
beğenmeyen girmesin kardeşim!
Türkiye’deki bütün hocaların kadro mühendisliği zayıf Okan buruk ta dahilO halde kadro mühendisliğini bilmiyor diyebilir miyiz? Apo ve Mertens’deki düşüşü görüp yeni planlama yapması gerekmez mi, şampiyon kadroyu koruduk diye saçmalamak yerine?
Evet harfi harfiyen katılıyorum sezon başında da dedim 10 numara lazım diye halende diyorum 10 numara bu takıma 6 ve 8 den daha önemliTamam renktaş, o zaman Sara 8-10 diyebileceğimiz bir profil. Net 10 değil.
Madem hocanın sistemi olmazsa olmaz, Mertens yerine yeni bir 10 no alınacaktı. Rafa Silva bu mevkiye konulabilirdi mesela.
Bir diğer bariz hata da alternatif oyuncular. Orta saha için Amrabat, Hojberg ve Mctominay isimleri çıktı ilk planda. Hepsi de defansif anlamda Torreira'nın yükünü hafifletecek isimler ancak bunlar olmayınca gidip Sara'yı aldık. Tamamen farklı bir profil.
Doue ile yatıp kalktılar 2 ay. Bir Boey potansiyelinde değildi belki ama o tarza yakındı. Olmayınca yine farklı bir profil olan Jelert alındı.
Bir diğer saçmalıkta 4-3-3 oynatmadığı ve oynatmadığı düşünmediği takıma Zaha, Ziyech, Tete ve Zaniolo kanatlarının transferlerini neden onayladı ?
Her tarafı çelişkili.
Ne denk gelirse alıyoruz. Oyuncunun bizim sisteme uyup uymadığı önemli değil. Herhalde ya bakarız, hallederiz, nasip kısmet deyip alıyorlar !
Kadro planlamasından zerre anlamıyor maalesef hocamız.
Maalesef. Yıllardır kafamı kurcalar bu soru. Hocalar da bu işi bilmiyorsa biz kime yaptıracağız bu işi? Bu işi öğrenemezsek Florya da kurtarmayacak kulübü.Türkiye’deki bütün hocaların kadro mühendisliği zayıf Okan buruk ta dahil
Küstürdünüz ben başkanımı. Şimdi kendi işleri ile ilgileniyorbaşkanına söyle transfer yapsın