Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanın da taktik bilmediğini düşünmüyorum ben mertensin yaşlanması Apo’nun sakarlığı bitirdi onun planlarını en büyük etken mertensin 90 dakika pres yapabilmesiydi o gidince sistem çöktü
O halde kadro mühendisliğini bilmiyor diyebilir miyiz? Apo ve Mertens’deki düşüşü görüp yeni planlama yapması gerekmez mi, şampiyon kadroyu koruduk diye saçmalamak yerine?

Okanın da taktik bilmediğini düşünmüyorum ben mertensin yaşlanması Apo’nun sakarlığı bitirdi onun planlarını en büyük etken mertensin 90 dakika pres yapabilmesiydi o gidince sistem çöktü

Tamam renktaş, o zaman Sara 8-10 diyebileceğimiz bir profil. Net 10 değil.
Madem hocanın sistemi olmazsa olmaz, Mertens yerine yeni bir 10 no alınacaktı. Rafa Silva bu mevkiye konulabilirdi mesela.
Bir diğer bariz hata da alternatif oyuncular. Orta saha için Amrabat, Hojberg ve Mctominay isimleri çıktı ilk planda. Hepsi de defansif anlamda Torreira'nın yükünü hafifletecek isimler ancak bunlar olmayınca gidip Sara'yı aldık. Tamamen farklı bir profil.
Doue ile yatıp kalktılar 2 ay. Bir Boey potansiyelinde değildi belki ama o tarza yakındı. Olmayınca yine farklı bir profil olan Jelert alındı.
Bir diğer saçmalıkta 4-3-3 oynatmadığı ve oynatmadığı düşünmediği takıma Zaha, Ziyech, Tete ve Zaniolo kanatlarının transferlerini neden onayladı ?
Her tarafı çelişkili.
Ne denk gelirse alıyoruz. Oyuncunun bizim sisteme uyup uymadığı önemli değil. Herhalde ya bakarız, hallederiz, nasip kısmet deyip alıyorlar !
Kadro planlamasından zerre anlamıyor maalesef hocamız.

2 sene şampiyonluk sonrasi adım adım takımdan soğuttular taraftarı.
Önce Erden Timur un gönderilmesi sonra takımdaki eksikleri dünyanın diğer ucundaki futbol bilen insanların bile bildiği 6 8 yada orta saha zafiyetini çözmemeleri ardından bjk den alınan ağır mağlubiyet ki o gece 18 milyon euroya gelen Sara transferi bile gölgede kaldi kimse konuşmadı sonra young boys maçları ve Hocamızın taraftar ile dalga geçer gibi konuşmaları. Bjk maçı yenilgiyi oyuncuların üstüne atmasi zaten bence oyuncular ile Okan hocanın bağını da kopardı.
Bile isteye yapıyorlar umudunuz olsun istemiyorlar yoksa dünyada hiç orta saha mi yok ki dönen paralar belli .
Gidip jelert alırlar belki de orta sahaya da almak için alırlar.

Madem hocanın sistemi olmazsa olmaz, Mertens yerine yeni bir 10 no alınacaktı. Rafa Silva bu mevkiye konulabilirdi mesela.
Bir diğer bariz hata da alternatif oyuncular. Orta saha için Amrabat, Hojberg ve Mctominay isimleri çıktı ilk planda. Hepsi de defansif anlamda Torreira'nın yükünü hafifletecek isimler ancak bunlar olmayınca gidip Sara'yı aldık. Tamamen farklı bir profil.
Doue ile yatıp kalktılar 2 ay. Bir Boey potansiyelinde değildi belki ama o tarza yakındı. Olmayınca yine farklı bir profil olan Jelert alındı.
Bir diğer saçmalıkta 4-3-3 oynatmadığı ve oynatmadığı düşünmediği takıma Zaha, Ziyech, Tete ve Zaniolo kanatlarının transferlerini neden onayladı ?
Her tarafı çelişkili.
Ne denk gelirse alıyoruz. Oyuncunun bizim sisteme uyup uymadığı önemli değil. Herhalde ya bakarız, hallederiz, nasip kısmet deyip alıyorlar !

Kesinlikle katılıyorum.
Hojberg ve Mc Tominay zaten imkansızdı ama Amrabat gayette bize uygun bir oyuncu idi biz burun kıvırdık o da bizim rakibe gitti göz göre göre.
Okan hoca yeni bir Boey aradı sürekli, Doue ona çok yakın bir oyuncu idi ama iş bilmezlikten olmadı transfer.

Transfer sezonun başında aradığımız Ortasaha tipi ile alakası yok Saranın, mertens yerine alındı dense tamam ama Torreira yanına hem verim alamayız hem de bütün meziyetleri körelir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

04256cbf-e249-421b-9e8b-0984b292512d.webp

Bu sene berbat kadro berbat hoca rezalet yönetim kötü futbol

Sanırım bu sene için tek tesellimiz Osimhen i izleyeceğiz başka bir artısı yok bu sezonun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her tarafı çelişkili.
Evet harfi harfiyen katılıyorum sezon başında da dedim 10 numara lazım diye halende diyorum 10 numara bu takıma 6 ve 8 den daha önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt