Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimen gibi bir adam geldi onun heyecanını bile yaşayamıyoruz.

Bu taraftarın okan buruk ve yönetimle bağı kopmuşdur.Bunların yetersiz olduğu çok ciddi hatalar yaptığı çok bellidir.

Bu kadro yapısıyla osimende olsa üçlü sistemde başarılı olmamız çok zor.
Bir zaman geliyor bu klüp gerçekten uçacak ama sanki bir el o anlarda sürekli aşağıya çekiyor.
Nefret ettim şu vasıfsız sadece kendi reklamını yapmak için gelen sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticilerden.Nefret ettim şu liseci zihniyet ve genel kuruldan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osimen gibi bir adam geldi onun heyecanını bile yaşayamıyoruz.

Bu taraftarın okan buruk ve yönetimle bağı kopmuşdur.Bunların yetersiz olduğu çok ciddi hatalar yaptığı çok bellidir.

Bu kadro yapısıyla osimende olsa üçlü sistemde başarılı olmamız çok zor.
Bir zaman geliyor bu klüp gerçekten uçacak ama sanki bir el o anlarda sürekli aşağıya çekiyor.
Nefret ettim şu vasıfsız sadece kendi reklamını yapmak için gelen sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticilerden.Nefret ettim şu liseci zihniyet ve genel kuruldan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 milyon Euro bonservis bütçesi ile kurulabilecek en kötü kadroyu kurmayı nasıl başardılar cidden büyük skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben takip etmiyorum artık. Bu yönetimin takımdan ve futboldan anladığını sanmıyorum. Hoca da ayrı bir kafa. Osimhen ismini duyunca iki forvet düşünmüş. Ya hocam, kadron buna el veriyor mu, düşündün mü hiç?

Lig başlasada kafamız dağılsa.

Ben takip etmiyorum artık. Bu yönetimin takımdan ve futboldan anladığını sanmıyorum. Hoca da ayrı bir kafa. Osimhen ismini duyunca iki forvet düşünmüş. Ya hocam, kadron buna el veriyor mu, düşündün mü hiç?

Lig başlasada kafamız dağılsa.
sikisinca ortasahayi bosaltip ikinci forvet alan bir hocamiz var ben farkli formasyonlari oturtabilecegine inanmiyorum

Bu sene berbat kadro berbat hoca rezalet yönetim kötü futbol

Sanırım bu sene için tek tesellimiz Osimhen i izleyeceğiz başka bir artısı yok bu sezonun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kadro berbat değil, at sahibine göre kişner. İşin ehli ellerde öttürür bu ligi bu kadro.

Yav alın şu Onyekuruyu, adam gelmek için yanıp tutuşuyo, isterseniz tüm alacaklarımı bırakır gelirim demiş. Adam ligin bugu, gelmek istemeyen adamların peşinden koşup durmayın. Ucuza da oynar, 3-5 maç çözer, aidiyeti de üst düzey. Yedek kalsa gık demez.
Çift forvetli sistemde onyekuru nasıl şans bulacak ki

Yav alın şu Onyekuruyu, adam gelmek için yanıp tutuşuyo, isterseniz tüm alacaklarımı bırakır gelirim demiş. Adam ligin bugu, gelmek istemeyen adamların peşinden koşup durmayın. Ucuza da oynar, 3-5 maç çözer, aidiyeti de üst düzey. Yedek kalsa gık demez.
Barış alperle birlikte direkt olarak 10 ar gol yazarım ikisine

Arkadaşlar çift forvetli 3'lü stoper sistemde ortanın çok sağlam olması gerekiyor. 6-8 oynayabilen zımba gibi bir oyuncu bize şart. Başka bir oluru yok bu işin. Bir tane de sol kanat bek oynayabilecek iyi bir oyuncu lazım. Gidip gelecek sürekli, hücum yönünün güçlü olması gerekli bir adam. Şu iki adamı alsak bizi çok rahatlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt