- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kondisyon olayının en büyük nedeni gerizekalı süper lig hakemleri 90 dakikayı 45 dakika oynuyoruz futbolcularda 55-60 dakikalık kondisyon oluyor carta curta düdük çalıyorlarSadece kadro mühendisliğide değil disiplin ve kondisyon olarak Avrupa futbolunun çok gerisindeyiz.
Temel eğitim almıyorlar ki büyük çoğunluğu futbolculuktan gelmeMaalesef. Yıllardır kafamı kurcalar bu soru. Hocalar da bu işi bilmiyorsa biz kime yaptıracağız bu işi? Bu işi öğrenemezsek Florya da kurtarmayacak kulübü.
Osimen gibi bir adam geldi onun heyecanını bile yaşayamıyoruz.
Bu taraftarın okan buruk ve yönetimle bağı kopmuşdur.Bunların yetersiz olduğu çok ciddi hatalar yaptığı çok bellidir.
Bu kadro yapısıyla osimende olsa üçlü sistemde başarılı olmamız çok zor.
Bir zaman geliyor bu klüp gerçekten uçacak ama sanki bir el o anlarda sürekli aşağıya çekiyor.
Nefret ettim şu vasıfsız sadece kendi reklamını yapmak için gelen sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticilerden.Nefret ettim şu liseci zihniyet ve genel kuruldan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sikisinca ortasahayi bosaltip ikinci forvet alan bir hocamiz var ben farkli formasyonlari oturtabilecegine inanmiyorumBen takip etmiyorum artık. Bu yönetimin takımdan ve futboldan anladığını sanmıyorum. Hoca da ayrı bir kafa. Osimhen ismini duyunca iki forvet düşünmüş. Ya hocam, kadron buna el veriyor mu, düşündün mü hiç?
Lig başlasada kafamız dağılsa.
Kadro berbat değil, at sahibine göre kişner. İşin ehli ellerde öttürür bu ligi bu kadro.Bu sene berbat kadro berbat hoca rezalet yönetim kötü futbol
Sanırım bu sene için tek tesellimiz Osimhen i izleyeceğiz başka bir artısı yok bu sezonun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çift forvetli sistemde onyekuru nasıl şans bulacak kiYav alın şu Onyekuruyu, adam gelmek için yanıp tutuşuyo, isterseniz tüm alacaklarımı bırakır gelirim demiş. Adam ligin bugu, gelmek istemeyen adamların peşinden koşup durmayın. Ucuza da oynar, 3-5 maç çözer, aidiyeti de üst düzey. Yedek kalsa gık demez.
Barış alperle birlikte direkt olarak 10 ar gol yazarım ikisineYav alın şu Onyekuruyu, adam gelmek için yanıp tutuşuyo, isterseniz tüm alacaklarımı bırakır gelirim demiş. Adam ligin bugu, gelmek istemeyen adamların peşinden koşup durmayın. Ucuza da oynar, 3-5 maç çözer, aidiyeti de üst düzey. Yedek kalsa gık demez.
Muhtemelen maks 3-4 hagta sonra 4-3-3 e döneriz yasa 4-2-3-1Çift forvetli sistemde onyekuru nasıl şans bulacak ki
Ziyech yedek bekliyeceğine o beklesin. Durarak futbol oynayanlardan gına geldi artık.Çift forvetli sistemde onyekuru nasıl şans bulacak ki
Yaşıda halen 27 adamın genç daha rashicadan falan 10 gömlek topçuZiyech yedek bekliyeceğine o beklesin. Durarak futbol oynayanlardan gına geldi artık.
Eğer 3-5-2 olmazsa, Benim tahminim 4-3-1-2Muhtemelen maks 3-4 hagta sonra 4-3-3 e döneriz yasa 4-2-3-1
3 hafta sonra icardi dönünce ne yapıcan yedek mi bırakıcan 10 milyon verdiğin adamıMuslera
Jelert Nelsson Davinson Jakobs
Torreira
Kerem Sara
Barış Osimhen Onyekuru
İmkanı yok dönemezsinMuhtemelen maks 3-4 hagta sonra 4-3-3 e döneriz yasa 4-2-3-1