Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çift forvetli sistemde onyekuru nasıl şans bulacak ki
onuekuruyu duydum 3lü forvet oynarım dedim geçerli bir açıklama olur heralde.
Hatta barış forvet oynarım dedi 4lü forvet oynarım dedim.

geçen hafta dedim bu iş 1-2-3-4 taktiğine doğru gidiyor. Maç içinde de zaten ha 1 oynamışız ha 2 farketmiyor nelssona atıl kurt diyor defansta 1 adam kalıyor.

Şişirir şişirir takım halinde geri koşarız.

Bence para yok, Osimhenin parası bile Keremin satışıyla geldi niyeyse apar topar sattılar Keremi. Rabiot falan hikaye ben inanmıyorum bu paraları teklif ettiğimize. Kalan zamanda gelirse 1 kiralık oyuncu gelir uygun maliyete gerçekler bu bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maaşı peşin vermiyoruz ki aylık yatıyor.
Hani para var

Transfer ile ilgili açıklama yok, yapmayacaksıniz söyleyin. Boşuna beklentiye girmeyelim. Ciddi bir sessizlik var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre'nin geçen sene Fb'nin Sivasspor'u yenememesi hâlinde isminin Oral Sevmez olarak değişmesini isteyeceğine dair totem tarzında 1 şey yapmıştık.Fb O Maç'ı yenemedi.Tutulmayan totemlerden dolayı da sezona iyi başlayamadığımızı düşünüyom ben.Transfer ve başarının gelmesini istiyosak bu totem gerçeğe dönüşmeli bence arkadaşlar..
gsc-foto-totem-1.JPG

Transfer ile ilgili açıklama yok, yapmayacaksıniz söyleyin. Boşuna beklentiye girmeyelim. Ciddi bir sessizlik var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala ne beklentisine giriyorsunki

Sayı dolsun diye adam alınır bundan sonra en fazla

Abi osimhen acayip topcu fifada

Her yerden gol atiyor

54d43de1-7276-4a4b-a2ba-16090c9b2f6e.webp

f83528ac-12c9-47fd-9f16-7edc0547c8f6.webp

e8f852dd-608c-4966-8ab3-818aa2d23dbf.webp

5 gol de osimhenden

Emre'nin geçen sene Fb'nin Sivasspor'u yenememesi hâlinde isminin Oral Sevmez olarak değişmesini isteyeceğine dair totem tarzında 1 şey yapmıştık.Fb O Maç'ı yenemedi.Tutulmayan totemlerden dolayı da sezona iyi başlayamadığımızı düşünüyom ben.Transfer ve başarının gelmesini istiyosak bu totem gerçeğe dönüşmeli bence arkadaşlar..
gsc-foto-totem-1.JPG
İnanamiyorum

Bi de o gün ss almis msj sayisina bak

Asil hacker bu

Yarin icin hazirlik maci ayarlanmis ama takim da sanchez disinda stoper yok

Eger 3’lu oynanacaksa fener maci sonrasina kalir bu is

Ben 4-4-2 oynayacagimizi düsünüyorum hoca’nin gecmiste 3’lu oynattigi mac sayisi 1 falandir

Yarin icin hazirlik maci ayarlanmis ama takim da sanchez disinda stoper yok

Eger 3’lu oynanacaksa fener maci sonrasina kalir bu is

Ben 4-4-2 oynayacagimizi düsünüyorum hoca’nin gecmiste 3’lu oynattigi mac sayisi 1 falandir

zaten de sorun o değil mi 442 her oynadığımızda delik deşik olmak

sayıdan haberleri olduğunu da zennetmiyorum.
Bunu kabul eden hocadan başlamalı bazı şeyler.

2-3 hafta sonra alınacak mağlubiyette takım cart curt diye ağlamayacak.
Uruk bey, şampiyon takımı koruduk çok şanslıyım deyip üstüne 3 transfer yapıldığında da memnuniyetini dile getirip, üstüne de orta saha lazım diyenlerle taşşak geçtiğinde Galatasaray kariyeri bitti, farkında değil.

Öyle bir mevzuki 12 kişi mi oynayacağız diye alay ettiği yere 30 milyon euro maliyetle adam alıyorduk son gün az kalsın.

gsc-foto-totem-1.JPG
Birde Totem Nöbetimi tutacağız

gsc-foto-totem-1.JPG
Usta kaç gündür uğraşıyorsun da Emre ölü taklidi yapıyor sürekli 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt