Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.207
- 18.370
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçağı sen de fark ettin değil miTransfer mi geliyor ?
Galatasaray 6 aylığına alacaktı ha böyle malca şey mi olur?@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş![]()
Bild kaymaklı 1 haber Alper abi yavGalatasaray 6 aylığına alacaktı ha böyle malca şey mi olur?
kaçtınız bakıyorum hemen asjkdhasdBild kaymaklı 1 haber Alper abi yav![]()
Ebenle görüşülecek 1 hesabımız var kanks yavkaçtınız bakıyorum hemen asjkdhasd
memnun kaldın demekEbenle görüşülecek 1 hesabımız var kanks yav![]()

Unuttum bile sus ulanmemnun kaldın demek![]()
Rabiota kafayı takmışlar içecek mavi dolap kırmızı beyaz![]()
Transfer mi geliyor ?
Bu kaderin bir işareti olabilir mi?Dün koltuklari çektik evde değişiklik amaçlı. Koltuğun arkasından sacha boey oyuncu kartı çıktı. Üst komşunun çocuğu atti heralde bizim camdan girmiş. Görünce hüzünlendim
Sırf bu yüzden milli takımdan soğudum.hay milli maç arasına be kardeşim kaldırın şunu
medya ekibine bile "oyalayın oyalayın" talimatı gitmiş bence.![]()
Transfer mi geliyor ?
Bilet kepazeliği, yalan dolan, takımın yarım yamalak bırakılması, kemerburgaz kepazeliği, say say bitmez ama taraftarfan çıt yok, ölü takliti yapıyor. Taraftar da bitmiş.