Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbay ile biraz zor maalesef bize topu çok daha iyi kullanan biri lazım

mesela fabian ruiz olsa muhteşem olurdu
Ruiz ile yine yumuşak bir orta saha oluyor ama. Oraya biraz fiziksellik şart. Rabiot full paket cuk oturuyor o yüzden.

Gonlumuzde olan : 1 kanat/bek + 1 ortasaha + 1 yerli stoper

Muhtemel olan : Taraftara umut vermeyen 1 transfer

En kotu senaryo : 0 transfer
en kotu senaryo transfersizlik degil. en kotu senaryo yine 10-20 birilerine verip yine ayni bolgeye transfer yapmak zorunda olmak. hem transfer yapmamis gibi okup gem borclanmak, hemde bolgeye olan ihtiyaci bulamamak ve otesi satmaya calismak maas odemek, yabanci sinirini hic etmek, avrupada basaridan olmak........

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ads'den Yusuf Sarı Alanya'dan Yusuf Özdemir için teklif yapmışızdır diye düşünüyorum. Aslında potansiyelli gurbetçilere gitmek lazım Aral Şimsir gibi

Ruiz ile yine yumuşak bir orta saha oluyor ama. Oraya biraz fiziksellik şart. Rabiot full paket cuk oturuyor o yüzden.

takım 3lü+jacobs ve barış ile şu ankinden daha fizikli hale gelir diye düşünüyorum

ancak bu kez mertensi ziyechi vs kestiğimiz için topu kullacak oyuncumuz azalıyor

rabiot da bunu yapar tabi ama ruiz de mükemmel olurdu

daha düşük maliyetli kim olur onu bulamıyorum

Tribünde oturmak ile yedekte oturmak arasında dağlar kadar fark var. Ziyech'i tribüne yollayıp daha o takıma katkı vermesini bekleyemezsin.
Jelert ve Jacops için 20 milyon gömdüler, zaten yedekleri de yok. Keza Sara da banko. Gidip tribüne atarlarsa zaten ayrı rezillik.

Ana planda 12 kişilik kadro bu bizim. 11 için Rabiot veya kanat transferi gelse Ziyech falan gözden çıkartılırdı. Geçti artık. Bu saatten sonra gelecek yabancı ismi kadroya sığdırabiliyorsan tamam.
Cogu takimda 14 yabanci olacak ozaman planlamayi ona gore yapacakti yonetim
12 yabanci 2 de tribunde olacak adam
zaten buyuk ihtimal jelert ve yusuf demir tribunde olur cogu mac

Adanademirspor dan ayrılan michut alınıp kiraya verilebilir.Fransa u20 nin geniş kadrosunda yer alıyor.Çok yüksek maaş isteyeceğini düşünmüyorum.

Adanademirspor dan ayrılan michut alınıp kiraya verilebilir.Fransa u20 nin geniş kadrosunda yer alıyor.Çok yüksek maaş isteyeceğini düşünmüyorum.
Yok renktaş olur mu, o kadar düşük maaşlı topçu bize yakışmaz. En az 1m isteyecek topçular bulmalıyız !
Zaten bu işler de bizim çapsızları aşar. Bunu adam akıllı planlayacak bir sportif yapılanmamız yok maalesef.

Yanlız oyun stili Drogbadan çok Etooya benziyor sanki. Drogba hiçbir zaman bu kadar hızlı olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt