Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.683
- 3.984
- 813
Bu dizilimi Rodop yapmadıysa ben de hiç birşey bilmiyorum.Burda biz 4-4-1-1 cikmisiz TV cozememis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dizilimi Rodop yapmadıysa ben de hiç birşey bilmiyorum.Burda biz 4-4-1-1 cikmisiz TV cozememis
bu şarta uyan 30 tane var hangisiChelsea de 20 yaşındaki orta sahayı alin
O zamanlar TV çözünürlükleri çok düşüktüBurda biz 4-4-1-1 cikmisiz TV cozememis
Ayni gol sayısına ulaşıldığında şampiyonluk garanti sananlar var. Başakşehir şampiyon olduğunda 65 golü vardı. Bizimle şampiyonluk yarışına girdiklerinde bizim maçta 1 gol atsalar 50 golle şampiyon olacaklardı. Ana amac dediğin gibi yemeden 1 fazlasini atmak olmalı zaten de bunlar anlamaz işteya dün bende bu türde bir mesaj yazdım sonra bu mala açıklama mı yazılır dedim sildim.
Sayısal zeka yok bu heriflerde.
Ne yapalım şimdi vijinus junior getirdik sıçtı yada tamam attı aynısını bu sefer 50 gollük katkısı olan mertens icardiden verim alamadık ne olacak.
Olmadı abi yasa kerem sakatlandı diyelim bu adamlrın birebir muadilini mi barındıracağız. Bir tanesi de takımın savunma gücü daha da artırılmalı daha az gol yemeli diye açıklama yapmıyor kuruluyorum
burası rapid wien forumu mu kanks yavRapid Wien'in 7 tane forveti var bunlardan 1'i Alt Yapı'dan.6 tanesi de sakat.1 tanesi darbeye bağlı değilmiş..
avatarın çok doğru olmuş..İlk antrenmanda
Osimhen: Plan nedir hocam?
Burukball: Sen koşu atacaksın Muslera ve Apo senle alakasız yerlere uzun vurucak.
Sola şunu getir jakobsu stoperde kullan
Inter'den DimarcoKostic profilinde aklına gelen kim var genç
ikisinede karşıyımGoretzka yem arkadaşlar , hedef Jorginho
ikisinede karşıyım