Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kostic kesinlikle gelmemeli , tek yabancı hamlemiz var zaten o da ortaya olmalı sola yusuf özdemir gelsin , orta saha daha elzem

Transfer meraklisi degilim yapilmasini da bu saatten sonra dogru bulmuyorum bu yonetimle ama velakin bize iyi bir kanat oyuncusu sart gibi

Asist ozelligi yuksek biri olursa daha iyi olur

Ya beyler zaten Osimhen genellikle kanatlardan beslenen bir oyuncu. Yani hal böyleyken zaten sol kanata adam alacaklardır müsterih olun. Benim asıl merak ettiğim ortaya bi 8 numara alınacak mı? Çarşamba gecesine kadar işin büyük kısmı belli olur diye düşünüyorum.

ya dün bende bu türde bir mesaj yazdım sonra bu mala açıklama mı yazılır dedim sildim.

Sayısal zeka yok bu heriflerde.
Ne yapalım şimdi vijinus junior getirdik sıçtı yada tamam attı aynısını bu sefer 50 gollük katkısı olan mertens icardiden verim alamadık ne olacak.

Olmadı abi yasa kerem sakatlandı diyelim bu adamlrın birebir muadilini mi barındıracağız. Bir tanesi de takımın savunma gücü daha da artırılmalı daha az gol yemeli diye açıklama yapmıyor kuruluyorum
Ayni gol sayısına ulaşıldığında şampiyonluk garanti sananlar var. Başakşehir şampiyon olduğunda 65 golü vardı. Bizimle şampiyonluk yarışına girdiklerinde bizim maçta 1 gol atsalar 50 golle şampiyon olacaklardı. Ana amac dediğin gibi yemeden 1 fazlasini atmak olmalı zaten de bunlar anlamaz işte

İlk antrenmanda

Osimhen: Plan nedir hocam?
Burukball: Sen koşu atacaksın Muslera ve Apo senle alakasız yerlere uzun vurucak.

diyecek ki "Fink'i takip et"
Osi " Fink kim hodjam"
OB "Fink işte , biz her topu ona atacağız - görürsün zaten, bazen rakip oyuncu Fink...bazen boşluk bazen direk taç olur fink...biz hep finke oynarız uzun"

Kostic profilinde aklına gelen kim var genç
Inter'den Dimarco :)

saka bir yana, o tarz yere saglam basan, topu tutmayi bilen, sert sutlari olan ve ortalari da iyi olan bir solak sol cizgi oyuncusu pek aklima gelmiyor , yani belirli bir seviyeye ulasmis olan oyunculardan elbet..

Monaco'da oynayan Caio Henrique iyi bir sol cizgi/sol winger oyuncusu ama gecen sene caprazlari kopmustu. Artik iyilesti ama bir risk , suan nasil bir performans gosterecek beklemek gormek lazim.

3-5-2 sol oyuncusu bulmak kolay degil artik.

Buradan ya sol acik olan oyuncuyu o mevkiye dogru evrilmesini saglayacaksin ya da sol bek olan ve sol kanat meziyetlere sahip uygun bir oyuncuyu alip orada oynatip o sekilde gelistirmeye bakacaksin.

Burada onemli olan oyuncunun meziyetleri, yani bu oyuna yatkin en uygun birini bulup getirmek.

Kostic olmuyorsa ben olsam gider Guney Amerika'dan bir genc alirim. Illa pahali bir transfer olmasina gerek yok.

Takıma ciddi katkı vereceği düşünülecek bir ismi avrupada oynayamayacağı için açıkcası ben istemem.
Çorba oluyor takım sonra ,yabancı muhabbetinde ki benzerlik ,avrupada oynat ligde oynatama durumu ile benzer
Özellikle sistem de değilecekse bu takımı iyice yoracak bir durum
Devre arası için şimdiden anlaşmak daha mantıklı ( elmander disinda oyle bir transfer de hatırlamıyorum gerci)

Yalnız asıl yıldız meraklısının Uruk bey olduğu da kesinleşti bu dönem

- Hocam Hermoso var stoper rotasyonu iyi ama
- Alalım
- Hocam Osimhen?
- Alak
- Hocam atar yaptınız ama Rabiot hala boşta
- Alın

Bu arada üçü de alınır ama ortada bir plan olmadığı çok net çünkü plan olsa stoper olmayınca forvet almazsın ya da üstne orta saha istemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt