Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.473
- 2.223
Kaliteli transfer beklemiyorum. Seviyeyi düşürdüm ki hüsran olmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaşlar kostic’e sakat diyorsunuz da son 3 sezonda sadece 4 mac kacirmis
Bence hiç bekleme bunlar transfer felan yapmazKaliteli transfer beklemiyorum. Seviyeyi düşürdüm ki hüsran olmasın.
"Müspet" kelimesini iki kez okuyunca, gözümde başkanım canlandı;
![]()
Geliyo gelmekte olanKaliteli transfer beklemiyorum. Seviyeyi düşürdüm ki hüsran olmasın.
Son senesi hariç Galatasarayımızın perezi bu adam.
Abartma hayri yaerden timurun ayak parmağına yapışmış toz zerreciği olamaz, ztn son senesi dediğin başkanlığının 3te 1ine tekabül etmekte
21 milyon euroyu mi fifty fifty verecegiz vergiden kacmak icin buyuk kismini united odemeliFifty fifty
Abartma hayri ya
Bir sene önce şampiyonluğu kovalamış Trabzonspor'un en değerli 3-4 oyuncusunu aldı. 2 şampiyonluğu, bir de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali var. Kadıköy'de kupa almadan buradan gitmeyeceğiz diye irade göstermiş bir adam, iyi giderken bile gerektiğinde Fatih Terim'in TFF anlaşması sonrası kovmuş bir adam.nesi abartı ahbfield.
Tabiki erden timur etmez ama ft sebebiyle ünal aysala haksızlık yapıldığını düşünüyorum şahsen. 2 şampiyonluk, şl çeyrek final ve 16 turu. Diyeceksin ki bunlar ft sayesinde oldu ama her branşta şaha kalktığımız tek dönem. Erkek ve kadın basketbolda da başarılar geldi. Son senesinde ucuz isimsiz topçulara gidince patladı.erden timurun ayak parmağına yapışmış toz zerreciği olamaz, ztn son senesi dediğin başkanlığının 3te 1ine tekabül etmekte