Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fb mi kafadan sakat biz mi sakatız anlamadım, hiç bir ihtiyaçları olmamasına rağmen sola bir adam daha almışlar sistemlerine de uyacak gibi durmuyor, fred ikame etsin diye birisini daha sağlam bonservisle alıyorlar, biz de bariz eksiklikler gözüküyor yaprak kımıldamıyor, bizim yönetimimizde nasıl bir özgüven var çözemedim, bizim takıma kesinlikle bir sol stoper lazım Abdülkerime hiçbir şekilde güvenilmez, tamamen futbolu unutmuş durumda, kesinlikle kanat lazım, hadi orta sahayı idare et elindekilerle, bu yönetim ne amaçlıyor

Davies mi kötü üstad

maalesef hiç sevmem üstad. şu anki tottenham'ı beğeniyorum ilk dehlenecek adam diye buna bakıyorum uzun zamandır. hiçbir zaman çok yetenekli uçak bir bek değildi zaten de ağırlaşıp, hantallaşınca üçlünün solu sol stoper falan oynatmaya başladılar. stoper hakan balta dönemlerini sevenler için iyi olabilir.

kendimize bastoni arıyorsak ve ilginç birini bulamıyorsak son kez apokerim derim.

Ben davies i de kargalar alsın 1.80 boyunda stoper mi olur arkadaş iyice cıvıttık takımın boy ortalaması 1.70

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 tane yabancı boşluğumuz var. Sol stopere Ben Davies almaktansa onu yabancı orta sahadan kullanmak sol stopere Ahmetcan Kaplan takviyesi bana daha makul geliyor. Ben transfer olacağını da pek düşünmüyorum bu saatten sonra.
Yabanci hakimizi Stopere harcamak nekadar dogru olur bilmiyorum ama Iki pozisyonda da ortasaha ve kanat oynayan etkili bir oyuncu alabiliriz bu tek hakkimizla. Mesela Juventuslu Mckenie gibi biri olabilir.

Bu fb mi kafadan sakat biz mi sakatız anlamadım, hiç bir ihtiyaçları olmamasına rağmen sola bir adam daha almışlar sistemlerine de uyacak gibi durmuyor, fred ikame etsin diye birisini daha sağlam bonservisle alıyorlar, biz de bariz eksiklikler gözüküyor yaprak kımıldamıyor, bizim yönetimimizde nasıl bir özgüven var çözemedim, bizim takıma kesinlikle bir sol stoper lazım Abdülkerime hiçbir şekilde güvenilmez, tamamen futbolu unutmuş durumda, kesinlikle kanat lazım, hadi orta sahayı idare et elindekilerle, bu yönetim ne amaçlıyor
gs, bölgesini boşaltıyor adam almıyor.
fb, dolu olan bölgesine sırf gs istiyor diye o adamı ekstradan alıp kadrosunu şişiriyor.

ikisi de mallık bence.

oral.webp

Fb kostici sol beke almıyor mu ? Bizim için avantaj işte

Üçlüye geçersek sonumuz olacak. Fb dağılacak birlik olmamız lazım Mou su kaynatacak. Neden üçlüye geçip önce kendimizi dağıtıyoruz ?
Asıl bir şeyleri değiştirmezsek sonumuz olacak. Yeni kurulmuş bjkden kupa finalinde 5 yemişsin, young boys gibi dandik takıma 2 maçta da yenilerek elenmişsin. Kadroda Osimhen-İcardi-Batsuayi gibi 3 tane elit forvet varken 3-5-2 bir zorunluluk.

Bu fener deli gibi korkuyor bizden bu transferi yapmaları tamemen bunun göstergesi bizde tutma ihtimaline karşı yaptılar. Akıllı bir yönetim olsa kalan günleri iyi değerlendirip eksik bölgeleri tamamlar.

Fb kısmına kesinlikle katılıyorum mallık kokuyor, ama biz ne yapıyoruz, kiralık felan gelecek vadeden Norveç liginden bile 2 transfer indirseler tamam diyeceğim gerektiğinde yedekte tutabileceğin, kadroyu tamamlayın bari beklentim çok yüksek değil

Ben davies kosticten daha iyi olur. Çöplere para bayılmayı severiz. Kostic temposuyla etkili olan adamdı artık tempo mempo kalmaz. Fit durumuna söylenecek söz yok frankfurttu galiba adam için formasyon değişmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt