Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 olsun renktaş sonra s.cip sivarlar zaten. Öyle ya da böyle biz şampiyon da olamasak bunlar son gününü bekler. Yani en azından 5. Yıldızı takak

Ya şu heriflere büyük kredi acıyor sampiyonluk, bıktık bu adamdan artık her transfer dönemi aynı her geldiginde aynı seyi yapıyor adamda yuzde yok gönderemiyorsunda anca ibra edilcekte bilmem ne. Yazık günah şampiyon olmuş takımın haline bak ya millet transfer yapıyor bunlar karaborsa olayı ile uğraşıyorlar. Şunlar gitsin 2 yıl sıfır sonuca razıyım yeterki galatasaray kurtulsun tek temennim o

ceku - neyriyi
kostic - fred - simanski - osayi
amrabat
osterwolde - caglar - dijku
kova​

Maalesef iyi kadro ama kanat beklerinin hücumda verimsiz olma ihtimali var, o durumda belki zorlanırlar. Yine de kağıt üstünde gayet iyi duruyor.

Not: Kostic 32 yaşında sakatlıktan çıkmış, iyileşecek miyileşecek, manasız transfer o ayrı... Bize de istemiyorum zaten... Orada Mert Müldür falan hayal ediyorum ben bu kadrolarına iyi derken bile...

Üçlü oynayacaklarını da çok tahmin etmiyorum bu arada...

@Oral Sevmez cezan isim değişikliğine çevrilmiş gel :asd:
588164ab-3e28-40c2-826b-29c9c9f8cce1.webp

Kıskanmayın olm fenerin transferlerini

Taş gibi takım oldular çoğu bölgede.

Sen dolu olan kısımlarını da boşalttın

40 milyon euroya aldığın adamlar da Jacobs Jelert Sara

Gören de müthiş güç kazandık sanar

En büyük dezavantajları Mourinho var. İsmail ile zirveyi yaşadılar haberleri yok. Biz biraz sağlam duralım dağılacaklar.

gardi'nin aklına bennacer işini düşürecek bir telekinezi çalışması üzerindeyim

X bir takımdan noname bir oyuncuya 8-10 milyon verirlerse burada çok pis söverim.

Umarım sıvamazlar

Kostic filan umrumda değil bizim ihtiyacımız varken mal gibi duruyoruz adamların ihtiyacı yok alıyor.

Dursun’un hakka yürüme vakti gelmiş

İşi mahkemeye götürürlerse seçim kararına gerek yok.

Cengiz döneminde ibra edilmeyip devam ettiler, mahkemeden döndü.
Ama bunun sebebi idari- mali ibranın ayrı olması ve mali ibra olup, idari olarak ibra edilmemesiydi. Artık tek ibra olduğu için olmaz herhalde bunun önüne geçmek için bu değişiklik yapılmıştı çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt