Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kostic istediği kadar iyi futbolcu densin 32 yaşındaki adamlardan hele kanat bek transferinden uzak durmak gerekir.Ha bizim yönetimin beceriksizligi ayrı tabi hiç bir cacik beceremezler.

Derbide çıkacak muhtemel kadro

Muslera

Kaan Davinson Apo Jakops

Torreira- Sara

Mertens

Yunus Osimhen Barış

Düşündükçe sigara üstüne sigara yakıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens bundan sonra hiçbir derbide sahada olmamalı. Bırakın iyi oynamayı topa değdiğini görmedim sahadan siliniyor.

Evet fb sayısal olarak arttı ama kadro olarak güçlendi mi emin değilim, maximin en nesyri kostic bunlarla çok güçlendiklerini düşünmüyorum, Ferdi kayıpları oldu bu daha büyük bir kayıptı, ama işin diğer tarafında biz ne yaptık dersen halen şu transfer dönemi bi kapansın diyorum, ama transfer felan yapılmaz ise Taylan Berkan orta sahasıyla sezona girdiğimiz sezon ve santraforsuz başladığımız sezonla ölümüne rezillikte yarışır

Abi gayet iyi transfer ya

Avrupa dönüşü ligde kostic’i atacaklar işte sahaya

Biz kimi koyacagiz bay yerine mesela
Napalım yav barışın yerini ne olacağı belli olmayan 4 milyon maaşlı biriyle mi kapatalım. Ligin bugu belli dikine koşan bir herif lazım bize bir tane. Ligde de kullanmak için yerli alınmalı.

Eldeki orta sahalara bakınca banko oynaması gereken kişinin Kerem Demirbay olduğu görülüyor.

Mertens bundan sonra hiçbir derbide sahada olmamalı. Bırakın iyi oynamayı topa değdiğini görmedim sahadan siliniyor.

Yerine oynatacak oyuncumuz yok maalesef

Mesela Yunus ta her maç mecbur ilk 11 oynayacak Yusuf u Okan hayatta oynatmaz yabancı oluşunu bahane eder tribünde bekler sezon boyu

Ziyech desen kafada bitirmiş gibi Ocak ayına kadar sakat takılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene fena tokat yiyeceğiz gibi görünüyor. Her türlü oyun planı için sıkıntılı olan, alternatifsiz bölgelerin bulunduğu, kanat oyuncusu bulunmayan saçma sapan bir kadro kuruldu. Rakiplerimiz çok güçlendi. Hocanın Ocak ayını, yönetimin de yıl sonunu görebileceğini düşünmüyorum. Hoca da, yönetim de başlarına gelecekleri sonuna kadar hak ettiler.

Oğuz Aydın'da da aynı muhabbet vazgeçtiysen vazgeçtim diyeceksin günün sonunda rakip aldıktan sonra biz istemiyorduk elimizde tonla kanat var demeyeceksin.

Kostic sakatsa istemiyorsan spekülasyonları engellemek için bütün muhabirlere aynı ağızdan haber yaptırırsın gittikten sonra zaten ne desen boş olur.

Kostic'i kötülemeye başladıklarına göre net beceremediler transferini. Skandal üzerine skandal

Napalım yav barışın yerini ne olacağı belli olmayan 4 milyon maaşlı biriyle mi kapatalım. Ligin bugu belli dikine koşan bir herif lazım bize bir tane. Ligde de kullanmak için yerli alınmalı.

Hızlı adam eksilten kanatlar bizde iş yapıyor. Zaha demeyelim o büyük hayal kırıklığıydı. Kağnı gibiydi çalım atamıyordu. Topsuz koşu da hiç atmıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt