Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim transferi kapattığımızı ivedi olarak zikretmezse üzülerek söylüyorum ki medya ortalığı bulandırıp cumaya kadar transfer çalımı muhabbetlerini başka isimler üzerinden de kolpalayacaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar gidip inşallah Yusuf-maestro-gravilon için Alanya ve Adana’ya 20 milyon bayılmazlar

kostic iyi topçu neticede seria nın en isabetli orta yapan adamıydı 1 2 sene önce.Yan toplardan çok gol atar febe zaten bu ligte tüm takımların en büyük zaafıda bu.Biz eğer gerçekten 3 5 2 oynacaksakta 5 linin solu için en ideal adamlardan biriydi Bu adam totda oynadı düzenli olarak juvede de ama son dönemlerde sakatlık sorunları olduğu be istikrarsız olduğu da doğru.
Geçmişle yaşamayı bırakalım.

Keza bunu yapacaksak
2 sene önce ligin içinden geçen icardi
P.ligde şov yapan zaha vardı elimizde sonuç fıs.
Napoliyi şampiyonluk yapan osimhen, p.ligde oynayan sanchez var elimizde.

Ha ek olarak ligin içinden geçmemize vesile olan icardi, mertens, torreira ve abdülkerim de hala kadroda.

Ve son olarak 2 sene önde 25 milyon euro değer biçile keremi de linçleyerek gönderdik.

Futbolda bugün önemli.

Arkadaşlar, antuya yazarken yanlışlıkla buraya mi yazdınız ?

10 sayfa geriden geldim. Beni Galatasaray‘li olarak ilgilendiren tek konu: Zeytinlinin adının, Oral Sevmez olarak değiştirilmesi oldu.
dasdasdad.jpeg

"POPCLASS" şansı nasıl kaçırılır ?!

hiç gözüm alışamadı - Zeytinli yazması lazım yoksa tüm auramız çöpe gitti demektir.

Kostici juve göndermek için bayağı uğraştı sonunda o enayi takım fb oldu kiralama parası bile almazlar kesin sakat herif yaş 32 olacak sırf çalım attık ezikliği için alıyorlar oğuzu da öyle aldılar şimdi kadroya yazmıyorlar adam olmaz bu mallar

Geçmişle yaşamayı bırakalım.

Keza bunu yapacaksak
2 sene önce ligin içinden geçen icardi
P.ligde şov yapan zaha vardı elimizde sonuç fıs.
Napoliyi şampiyonluk yapan osimhen, p.ligde oynayan sanchez var elimizde.

Ha ek olarak ligin içinden geçmemize vesile olan icardi, mertens, torreira ve abdülkerim de hala kadroda.

Ve son olarak 2 sene önde 25 milyon euro değer biçile keremi de linçleyerek gönderdik.

Futbolda bugün önemli.
2 senede 65 yıllık lig tarihinin galibiyet rekorunu 2 sezon üst üste kıran ve 2 sene üst üste şamp olan hocayı ne yapacağız :d

1 hafta oldu hala osimhen transfer videoları geliyor

Yok bunlar cidden kimseyi alamayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk ya da İbrahim çıkıp transferi kapattık boşuna beklemeyin diyemiyor mu? Bitmediyse bari somut bir gelişme bekler insan ama yok. Niye böyle lan bunlar?
Derlerse isyan çıkacak o yüzden diyemiyorlar, son güne kadar rabyot mabyot isimler çıkartıp uğraştık olmadı diyecekler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt