Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme heis videonun perde arkasında Rabiot ipucu olabilirvideonun perde arkasını napalım kardeşim
yaw ne saçma şeyler yapıyolar yahu
Tansel kolpasını da buraya taşımak yasak olsun o halde. Kostic ve Arthur ok demişti, ilgimiz olmamış hiç.
Oyun planı olarak %100 aynı fikirdeyim. Eğer Jacobs iyiyse zaten otomatikman daha iyi takım oluyoruz. Osimhen de Icardi'ye göre daha güçlü daha hızlı. Şu diziliş ile anadolu maçlarını çok rahat domine ederiz. Tek itiraz ettiğim nokta veya temennim Mertens yerine daha iyi ve dominant birisi. Ismi çıkan Rayan Cherki topu iyi saklıyor gibiydi ve çalımcı.muslera
jelert davinson akb/nelson jacobs
torreira demirbay
sara mertens barış
v.osimhen
kadro bu rtorchlar
352 361 3421 fln bunlara sene ortasında geçemez okancelotti
geçse de bütün skorer hücumcular şutlandıktan sonra geçmek RİKS olur.
forvetleri koyam ztn gol atarım yboys maçında taca çıkmıştı anımsarsanız
en doğrusu alıştığımız düzende ilerlemektir.
kuvvetli rakiplere karşı ufak modifikasyonlarla müdafi anlamda kuvvetlenip topun ardına geçebilecek ve hızlı kontralarla golü düşünecek bi ekibe dönüşme hedeflenebilir
onun dışında zart diye diziliş değiştirip zaten bişeyden anlamayan interlinin olası şampiyonluğumuzu baltalamasına hay hay demeyelim.
üstte yazdığım şekilde saradan da azami katkı almış oluruz, barıştan da, mertens - osihen bağlantısını da şekillendirmek suretiyle ligde iri ve diri oluruz. icardi gelince de duruma bakılır, bence icardinin gidebilitesi var sanki öyle hissettim.
O sesler yükselmez, satın almışlar taraftar gruplarını. Yoksa bukadar skandala hiçbir yönetim ve başkan kalmazdı dayanamazdı. Muhabirler 2 habere ruhlarını satarlar. Yani tek şansımız muhalefet ve tüm bunların farkında olan taraftar ve gazeteciler.Önümüzdeki ilk maçtan itibaren “Yönetim istifa” sesleri yükselmeli. Bunlar bu yüzsüzlükle yıl sonuna kadar ancak istifa ederler. Okan hocaya bir şey demeye gerek yok, o kendi kendini kovduracak zaten. 110 milyon TL için sesini çıkarmadığı grup ilk önce kendisini harcayacak.
Kapattık deyin bitirelim şu konuyu artık yetti ulan
Bizim lig okanın facetime yaptığı oyuncularla dolu. Sağolsun yardımcı oluyor elaleme.Okan buruk ile bende 1 saat face time yapsam ben de gelmezdim, adama da hak veriyorsun. Oshimen ile yemek yedi uçakta bavul unutuldu havalimanı kapatıldı o gece ucak kalkmamak için her seyi yaptı. Adamın ayağını bastığı yerde ot bitmiyor ki