Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GW9c-J2WwAAlmw5
Biz sadece lig için oynayalım Avrupa'ya rotasyon yapalım.

Kerem’i satmasalardı 1 stoper veya orta saha ile 3-5-2 çözebilirdik. Tam aptallar yaw

Transfermarkt'ın FB manipülatörlüğü yaptığının kesin kanıtını buldum diyorum, hiçbirinizin umrunda değil...

Kostic'in adı bizimle geçerken son sakatlığı 80 gün (ve tarihleri hesap ederseniz devam ediyor) gösterilirken, FB alacağı zaman 56 günde (yani 11 ağustos'ta) bitmiş iyileşmiş diye değiştirmişler.

Buyrun 4 gün önceden bir tweet'te alınmış ekran görüntülü tweet:

Bunu GS'li muhabirlere falan ulaştırmak ipliklerini daha ana akım, daha popüler mecralarda pazara çıkarmak lazım.

Transfermarkt'ın FB manipülatörlüğü yaptığının kesin kanıtını buldum diyorum, hiçbirinizin umrunda değil...

Kostic'in adı bizimle geçerken son sakatlığı 80 gün (ve tarihleri hesap ederseniz devam ediyor) gösterilirken, FB alacağı zaman 56 günde (yani 11 ağustos'ta) bitmiş iyileşmiş diye değiştirmişler.

Buyrun 4 gün önceden bir tweet'te alınmış ekran görüntülü tweet:

jakobs için de aynı sakatlığı üst üste iki satırda 56 gün 7 maç + 56 gün 7 maç yazmışlardı.

hatta bir u-tube kanalında "bu adam 112 gündür sakat, 14 maç kaçırmış" diye ciddi ciddi konuşuyorlardı. :dd

biz de bunu 1 ay önce yazdık. 2ine takan olmadı :d

Osimhen'i getirdikten sonra bile taraftardan laf yiyecek çapsızlıkta tipler kulübü ele geçirmiş durumda. Süper kupa rezilliği üstüne Cl insan der ki taraftarı transferle kandırayım o bile yok.
Yav tepki falan yok yönetime, taraftarı satın almışlar, gık çıkıyor mu yook, muhabileri de satın almışlar, istedikleri herşeyi söyletiyorlar. Dinazorlara da adayı yapmışlar, eeeee sıkıntı yokki. sen burda burda delirsek nolur.

Neymiş Kostice ilgi yokmuş, ulan alayınız bitti istersek alırız diyordunuz ? Ha istediğimden değil de kepazelikleri ortada onu demek istiyorum

Kerem’i satmasalardı 1 stoper veya orta saha ile 3-5-2 çözebilirdik. Tam aptallar yaw
o satışa gerçekten itirazım yok - arapsaçı olan ilişkiler 5 haftaya dahada saçmalayacaktı.

adamın işi aşağı yukarı çözülmüştü belli ki ADS maçında keremin yüzüne iyi bakın -adam 7 aydır ilk defa gülüyordu falan maç içinde...

o yüzden orda bence her taraf için hayırlısı oldu - problem bunun olacağı beklentisi var iken - nerdeyse 1 aydır bu potansiyel vardı... planlama? giderse kalrısa senaryosuna hazırlık ? YERİNE ADAM ? ..

bunlar düşünülmedi - sergio ile fesih ile kontenjan açıldı onunda yerine adam getirilmedi...

çalışmıyorlar bu kanıtlandı bu şekilde...bir günde şu konular için 15 20 dk bile verdiklerinden şüpheliyim.

Buyrun 4 gün önce paylaşılmış Kostic sakatlık geçmişi ekran görüntülü tweet:

Daha dur Eylül-Ekim gibi güncelleme yapacaklar, bizim ile eşitleyecekler takım değerlerini.

jakobs için de aynı sakatlığı üst üste iki satırda 56 gün 7 maç + 56 gün 7 maç yazmışlardı.

hatta bir u-tube kanalında "bu adam 112 gündür sakat, 14 maç kaçırmış" diye ciddi ciddi konuşuyorlardı. :dd

biz de bunu 1 ay önce yazdık. 2ine takan olmadı :d

Çifte yazılmasının "yazılım hatası" olabilecek bir açıklaması var ama adamın sakatlığını geçmişe yönelik olarak böyle kısaltmalarının bir açıklaması yok. Hiç öyle ya fark etmemişiz, güncellememişiz de diyemezler. Bu adam sürekli transfer görüşmeleri yapıyor, bir sürü takımla adı geçiyor, oyuncunun menajeri var, şusu var busu var. Biz iyileşeli 1 ay oldu, düzeltin falan demiyor mu... Ayrıca 11 ağustos'ta iyileştiyse neden o günden beri Juventus hazırlık maçlarına falan çıkmamış, kadroya alınmamış bu adam hiç...

Hayde hayırlısı bakalım. Nur topu gibi bir yönetimimiz oldu. Çok kaliteli 5 transferde yapsanız giideceksiniz.

o satışa gerçekten itirazım yok - arapsaçı olan ilişkiler 5 haftaya dahada saçmalayacaktı.

adamın işi aşağı yukarı çözülmüştü belli ki ADS maçında keremin yüzüne iyi bakın -adam 7 aydır ilk defa gülüyordu falan maç içinde...

o yüzden orda bence her taraf için hayırlısı oldu - problem bunun olacağı beklentisi var iken - nerdeyse 1 aydır bu potansiyel vardı... planlama? giderse kalrısa senaryosuna hazırlık ? YERİNE ADAM ? ..

bunlar düşünülmedi - sergio ile fesih ile kontenjan açıldı onunda yerine adam getirilmedi...

çalışmıyorlar bu kanıtlandı bu şekilde...bir günde şu konular için 15 20 dk bile verdiklerinden şüpheliyim.
Gittiği gibi adam gelse lafım yok zaten de şimdi %90 ya adam alınmayacak ya da Kerem’den kazandığımız 11’i çöpe atacağımız bir transfere imza atılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt