- 26 Ocak 2021
- 40.989
- 40.239
- 3.078
Levent ülgen in yeni dizisini gördun mu kanks yavTransfer haberi mi var ulanYabancı spor sayfaları artık Osimhen haberlerini de paylaşmaz oldu
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent ülgen in yeni dizisini gördun mu kanks yavTransfer haberi mi var ulanYabancı spor sayfaları artık Osimhen haberlerini de paylaşmaz oldu
![]()
Daha dur Eylül-Ekim gibi güncelleme yapacaklar, bizim ile eşitleyecekler takım değerlerini.
Bu arada muhtemelen bu kısaltma mevzusunu da İtalyan tarafına dayandırıyorlar. Schira da Kostic için 1 aydır iyi, sakatlığı atlattı demiş. Ne olursa olsun rezil bir platform gerçekten ama Avrupa'da burayı sadece istatistik için kullanıyorlar genelde, bizim kadar burayı ciddiye almıyorlarÇifte yazılmasının "yazılım hatası" olabilecek bir açıklaması var ama adamın sakatlığını geçmişe yönelik olarak böyle kısaltmalarının bir açıklaması yok. Hiç öyle ya fark etmemişiz, güncellememişiz de diyemezler. Bu adam sürekli transfer görüşmeleri yapıyor, bir sürü takımla adı geçiyor, oyuncunun menajeri var, şusu var busu var. Biz iyileşeli 1 ay oldu, düzeltin falan demiyor mu... Ayrıca 11 ağustos'ta iyileştiyse neden o günden beri Juventus hazırlık maçlarına falan çıkmamış, kadroya alınmamış bu adam hiç...
daha yaz başında kerem gidiyor haberi üzerine oğuz aydın haberleri çıkmıştı.Gittiği gibi adam gelse lafım yok zaten de şimdi %90 ya adam alınmayacak ya da Kerem’den kazandığımız 11’i çöpe atacağımız bir transfere imza atılacak
oraya mı takıldın Muratyuh kostic i solbek saniyorlar
@Murat Onder Evet hem de Murat abi konumda da paylaşmışLevent ülgen in yeni dizisini gördun mu kanks yav![]()
o karı fenerli değil mi lanDepresyona girmemek için Hande Yener dinliyorum. Ulan GS!!!
GardigöreveBaşlık çok yumuşak daha ağır tag gerekirdi.
Beni sev mi dinliyorsunDepresyona girmemek için Hande Yener dinliyorum. Ulan GS!!!
Gitmez bunlar yaplı kapıyı buldulartransfer yapmasalar da olur. gitmeleri kafi
Bu arada muhtemelen bu kısaltma mevzusunu da İtalyan tarafına dayandırıyorlar. Schira da Kostic için 1 aydır iyi, sakatlığı atlattı demiş. Ne olursa olsun rezil bir platform gerçekten ama Avrupa'da burayı sadece istatistik için kullanıyorlar genelde, bizim kadar burayı ciddiye almıyorlar
herhangi bir sebep ile hande yener dinlemek mi :/Depresyona girmemek için Hande Yener dinliyorum. Ulan GS!!!
Yav diyorumya hep, Dursunun en büyük şansı koç, koçun en büyük şansı dursun.Kostice zerre üzülmem bunlar gerçekten geri zekalı sol bek sol kanat doluyken 3-5-2 beki aldilar