Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir transfer haberi yok, burada iki ihtimal var, ya transferi gerçekten kapattılar ve bunu açıklayacak cesaret yok, ya da çok gizli operasyonlar yapıyorlar medyaya yansımıyor, 2.ihtimali bu yönetimin gerçekleştirme kapasitesi olmadığını defalarca gördük, muhtemelen ilki gerçekleşecek, o zaman adam gibi kim transfer komitesinin başındaysa biz şundan şundan dolayı transferi gerekli görmüyoruz, planımız bu diyecek, sonuçlara göre de biz bu planlarını değerlendireceğiz, gidip medyaya üfürme transfer yapılacak haberleri sıkmayacaklar

Şampiyon kadroyu koruduk dediler elde kadro kalmadı

6-7 tane kanat oyuncum var o yüzden Oğuz’a gerek yok dediler elde sol kanat yok

Orta sahayı napcanız 12 kişi mi oynayacağız dediler madem öyle neden günlerce Rabiot peşinden koştunuz ?

Ne dediğini ne istediğini bilmeyen bir yönetim ve hocaya sahibiz gerçekten skandal bir durum

Değil Osimhen , bellingham ı da getirseler bu yönetim ve hoca ile başarılı olma şansımız yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
B.Elmastan kötüsü olmaz gelmez diyordum, geldi. Elmas hiç olmazsa çapınca çırpındı bişiler yapmaya çalıştı, yani Terimi bile gönderdi, iyi ama kötü bir reaksiyon verdi, ama bunlar E.Timurun başarılarının altında ezilen zavallılar, herkesi herşeyi satın alarak çözüm arıyorlar, vi bişi söylim mi, bu konuda başarılılar.

Transfermarkt'ın FB manipülatörlüğü yaptığının kesin kanıtını buldum diyorum, hiçbirinizin umrunda değil...

Kostic'in adı bizimle geçerken son sakatlığı 80 gün (ve tarihleri hesap ederseniz devam ediyor) gösterilirken, FB alacağı zaman 56 günde (yani 11 ağustos'ta) bitmiş iyileşmiş diye değiştirmişler.

Buyrun 4 gün önce paylaşılmış Kostic sakatlık geçmişi ekran görüntülü tweet:

Bunu zaten biliyor çoğu kişi. Kostiç örneğine ihtiyaç yoktu ki.

B.Elmastan kötüsü olmaz gelmez diyordum, geldi. Elmas hiç olmazsa çapınca çırpındı bişiler yapmaya çalıştı, yani Terimi bile gönderdi, iyi ama kötü bir reaksiyon verdi, ama bunlar E.Timurun başarılarının altında ezilen zavallılar, herkesi herşeyi satın alarak çözüm arıyorlar, vi bişi söylim mi, bu konuda başarılılar.

Erden Timur öyle büyük bir adam ki Dursun u başkan yaptı

Keza İcardi aynı şekilde Okan ı hoca yaptı

IMG_5246.webp

twitterda şöyle bir şey yakaladım. bizimkiler bu kendini bilmezliklerle yapmaz da diyemiyorum.

Transfermarkt'ın FB manipülatörlüğü yaptığının kesin kanıtını buldum diyorum, hiçbirinizin umrunda değil...

Kostic'in adı bizimle geçerken son sakatlığı 80 gün (ve tarihleri hesap ederseniz devam ediyor) gösterilirken, FB alacağı zaman 56 günde (yani 11 ağustos'ta) bitmiş iyileşmiş diye değiştirmişler.

Buyrun 4 gün önce paylaşılmış Kostic sakatlık geçmişi ekran görüntülü tweet:

Mackolik te sakat hala

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peşinden gittiğimiz adamlar; ne istediğini bilmeyen Rabiot, futbolu kafada bırakmış Goretzka

Bu maestro nun yaşı net nerden baksan bir 30 vardır

Bilmek başka bir şey, ispatlamak başka bir şey arkadaş...
2 sene üst üste şampiyon olan takımın en kritik oyuncusunun değerini 'istikrarlı oyunu sürdürdü' açıklamasıyla düşüren site için Kostiç sakatlık günü ispatına gerek yok dostum.

Şu saatten sonra Anadolu’dan alacakları yabancı bir isim taraftar için son nokta olurdu

Maestro Gravilon felan yalandır onlar bizim hiç bir takimimizda oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt