Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.225
- 2.318
- 473
Sucuk ekmek arti sarı kulaUsta adamlar muhabir ve taraftar guruplarını satın almış, tek şansımız sosyal medya. Muhalefeti uyandırmak gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucuk ekmek arti sarı kulaUsta adamlar muhabir ve taraftar guruplarını satın almış, tek şansımız sosyal medya. Muhalefeti uyandırmak gerek.
Ha doğru adayı yaptı o dinazorlara. O zaman tek şansımız sosyal medya.Muhalefet mi. Galatasaray adası bağımlıları ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor.
Ada yıkılacak haberi çıkmadan hiç bir iş yangına dönmez.
2 sene üst üste şampiyon olan takımın en kritik oyuncusunun değerini 'istikrarlı oyunu sürdürdü' açıklamasıyla düşüren site için Kostiç sakatlık günü ispatına gerek yok dostum.
+ Bilet skandalının bir ucunda yönetim varsa diğer ucunda kim var ?Sucuk ekmek arti sarı kula![]()
Bulandırma denizi uyandırma kerizi, buraya bakıp bakıp okuyup okuyup transfer yapıyo koç.Moder'in 1 yıllık sözleşmesi kalmış
Abv sizin ṣu kadrolara bakin. Bide yok uel de hedef final yok hedef 25. Tersten aliriz 25i
Hermoso olmayınca GravillonEkli dosyayı görüntüle 261116
twitterda şöyle bir şey yakaladım. bizimkiler bu kendini bilmezliklerle yapmaz da diyemiyorum.
Aga ben olayı ozetlerim şahit olduğum kadarıyla ama hukuki olarak zor duruma düşmek istemiyorum. Bilet işi biraz karmaşık+ Bilet skandalının bir ucunda yönetim varsa diğer ucunda kim var ?
Aga bi güldüm sagolasinScout transferi yapacaklar herhalde. Firsat transferi olsaydi coktan bitmisti.