Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Durmaz nöbeti böyle okuyor

14573 (2).webp

Profesyonel dünyanın umulmadik bariyeri gibi nöbet

Zalewskinin menajeri anasimiymis ona bakinda sonra transfere girin zaten durum ciddilesirse di marzio girer bizimkiler su anda menajerine teklif bile yapmamislardir kendi aralarinda zalewski konusuyorlardir yogun cabadan kasit budur

Yav elinde 3-5-2 oynayabilecek kanat oyuncuları dahi varken herif bir kere bile oynatmadığı oyunda ben bu işin ustasıyım diye girip geçiş yapmak cidden amatörlük.

Bu forumda 3lü defans oyunu için belki de 10 senedir falan sürekli yazarım.
Olur olmaz bunu düşünüp bir kere bile kendinde test etmemişsin bir adma geldi diye hadi 3-5-2 geçişi yapalım demek vallahi hayretlik.
Oynatmak istediği oyunda kanat oyuncularından bir tanesi sakatlandığında yedeği yok başka taktiğe geçebilme yedeği de yok.

Kafayı sıyırdık resmen.

Hayatında hiç stoper oynamamış, hatta denenmemiş adamın Abdülkerim'den iyi stoper olacağına bu kadar büyük inanç nereden geliyor ben de onu anlamıyorum. Sırf fizikli ve biraz atletik diye mi? Barış'ı da stoper oynatalım mesela? Uygun olur mu sizce?
Tamamen abdülkerimin korkunç form durumundan kaynaklı konuşuyorum, hatta form demeyelim futbolu unutmuş gibi oynamasından kaynaklı, 2 li stoper hattında tabiki jakobs oynatamazsınız, ama 3 lü de bu tarz adamlar oynatılabilir, çok sayıda örneği var mesela geçen sene ts de sağ bek oynayan meunier lille de 3 lü stoper hattında oynuyor, yine pavard 3 lü stoperde interde, jakobsun da daha defansif bir bek olduğunu düşündüğümüzde mantıksız değil

Zalewski Roma’da 500-600 bin euro falan kazaniyordur. Bulundugu duruma bakacak olursak Cenk Ergun kendisine Jakobs maasi verdigin an kosa kosa gelir.

30 bin tweet atıldığı günün akşamına 5-6 tane isim sıktılar
E diyorum kaç kere yazdım, tek korkuları bu, muhabir taraftar gurupları faln onlardan korkmuyorlar, tek gücümüz bu. İmzalae gelene kadar taglara desteğe devam. Bunların kafasına vura vura yaptırcan transferi.
Paraları itler köpekler biletciler yiyeceğine transfer yapsınlar hiç olmazsa gittiği yer belli

3-5-2 kanadi zalewski ama jacops’u nerde oynatacagiz

Eger 4-4-2’nin solu icin düsünülüyorsa bilemiyorum

İlk haber İtalya'dan gelmediği sürece çıkan isimlere %1 ihtimal gözüyle bakabilirsiniz.

Bugün Kostic haberi de ilk İtalya'dan geldi, 3-5 saatte bitti. Aynı Osimhen'de olduğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt