Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.228
- 42.969
- 3.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baron musun be adam
3 eylül 2024
![]()
Tamamen abdülkerimin korkunç form durumundan kaynaklı konuşuyorum, hatta form demeyelim futbolu unutmuş gibi oynamasından kaynaklı, 2 li stoper hattında tabiki jakobs oynatamazsınız, ama 3 lü de bu tarz adamlar oynatılabilir, çok sayıda örneği var mesela geçen sene ts de sağ bek oynayan meunier lille de 3 lü stoper hattında oynuyor, yine pavard 3 lü stoperde interde, jakobsun da daha defansif bir bek olduğunu düşündüğümüzde mantıksız değilHayatında hiç stoper oynamamış, hatta denenmemiş adamın Abdülkerim'den iyi stoper olacağına bu kadar büyük inanç nereden geliyor ben de onu anlamıyorum. Sırf fizikli ve biraz atletik diye mi? Barış'ı da stoper oynatalım mesela? Uygun olur mu sizce?
E diyorum kaç kere yazdım, tek korkuları bu, muhabir taraftar gurupları faln onlardan korkmuyorlar, tek gücümüz bu. İmzalae gelene kadar taglara desteğe devam. Bunların kafasına vura vura yaptırcan transferi.30 bin tweet atıldığı günün akşamına 5-6 tane isim sıktılar
300k net alıyormuş reisZalewski Roma’da 500-600 bin euro falan kazaniyordur. Bulundugu duruma bakacak olursak Cenk Ergun kendisine Jakobs maasi verdigin an kosa kosa gelir.