Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski 3-5-2 oyuncusu, 4-5-1'de de kanat oynar dripling meziyeti çok iyi. Fizik gücü, hızı iyi olan biri, bildiğim kadarıyla her iki tarafta da oynuyor son pas ve tercihlerde ciddi hata yapıp, bitiriciliği de kötüydü geçen sene ama milli takımda 3-5-2'de çok iyi performans veriyor ayrıca. Bu durumda Jakobs 3'lünün solunda kullanacağız herhalde. Orta sahaya yabancı almak sanki daha mantıklı geliyor bana.
Pas tercih hatasını sık sık yapiyorsa büyük sıkıntı olur. Mevcut takımda da pas hatası oranı çok fazla.

Oyyy zlenski fena oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamen abdülkerimin korkunç form durumundan kaynaklı konuşuyorum, hatta form demeyelim futbolu unutmuş gibi oynamasından kaynaklı, 2 li stoper hattında tabiki jakobs oynatamazsınız, ama 3 lü de bu tarz adamlar oynatılabilir, çok sayıda örneği var mesela geçen sene ts de sağ bek oynayan meunier lille de 3 lü stoper hattında oynuyor, yine pavard 3 lü stoperde interde, jakobsun da daha defansif bir bek olduğunu düşündüğümüzde mantıksız değil

Jakobs defansif bir bek değil ki... Kariyerinde düz dörtlü bekinden bile çok çok kanat bek oynamış bir kere ve bildiğin hücum kanadı oynadığı da azımsanmayacak kadar maç var. Saydığın oyuncular genç yaşlarında arada bir oralarda denendiler diye biliyorum. Bu adam bu yaşına kadar bir kere bile denenmemiş ve gelirken de en çok soru işareti sayılan, eleştirildiği konular biraz istikrarsızlık ve maç içinde dalmaları olabilmesi diye hatırlıyorum. Stoper mevkisi için kabul edilmez zaaflar bunlar.

Bu yine olmaz demek değil. Elbette ihtimal var, çünkü elde olumlu yönde bir done var hiç değilse, fiziksel özellikleri ve atletizmi uyuyor, eh biraz dörtlü beki oynamışlığı da var. Belki oynar doğru ama bu kadar bir sürü kişinin ana plan gibi görmesi bana inanılmaz geliyor. Abdülkerim stoperliği komple unuttuysa bile bu hiç öğrenmemiş ki hayatında, öğrenmesi lazım baştan bir kere... İnşallah öğrenir...

Topu almak için hareket eden futbolcu <3 Sazlık gibi yarı sahaya yerleşip ayağına topu beklemeyen biri çok şükür

ekimbede sag ortasaha

3lüye geciyoz ohh

barış alper nerde oynucak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt