- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
3 lu oynamayacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bek değil bu sol açık
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gol mol atmasınZalewski bacak arasi calim atti
Pas tercih hatasını sık sık yapiyorsa büyük sıkıntı olur. Mevcut takımda da pas hatası oranı çok fazla.Zalewski 3-5-2 oyuncusu, 4-5-1'de de kanat oynar dripling meziyeti çok iyi. Fizik gücü, hızı iyi olan biri, bildiğim kadarıyla her iki tarafta da oynuyor son pas ve tercihlerde ciddi hata yapıp, bitiriciliği de kötüydü geçen sene ama milli takımda 3-5-2'de çok iyi performans veriyor ayrıca. Bu durumda Jakobs 3'lünün solunda kullanacağız herhalde. Orta sahaya yabancı almak sanki daha mantıklı geliyor bana.
Ben de açıkçası buna şaşırdım alabilirlerse gayet iyi bir oyuncu alıyoruz, eksik bir bölgemize yetenekli ve gelişime açık bir ekleme bu yönetimden beklediğimden çok daha fazlası olurneden bu kadar olumsuzsunuz
Tamamen abdülkerimin korkunç form durumundan kaynaklı konuşuyorum, hatta form demeyelim futbolu unutmuş gibi oynamasından kaynaklı, 2 li stoper hattında tabiki jakobs oynatamazsınız, ama 3 lü de bu tarz adamlar oynatılabilir, çok sayıda örneği var mesela geçen sene ts de sağ bek oynayan meunier lille de 3 lü stoper hattında oynuyor, yine pavard 3 lü stoperde interde, jakobsun da daha defansif bir bek olduğunu düşündüğümüzde mantıksız değil
Gardi olayı doğru ise, şapkadan tavşanı çıkarır oGerçek Galatasaraylılar bilir ki transfer felan olmayacak
Şam şeytanı gazetecilere prim vermeyin
Tamam bu adam defansif sol kanat anladığım. 4231 de sol oynamaz işte o zaman ya 442 sol kanat yada 352. Her türlü sistemi değiştirecek gibi görünüyor.Sol açık değil