Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Söyleyene bak, sen degilmiydin jelert diye bagirantaraftar panik yaptırdı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyleyene bak, sen degilmiydin jelert diye bagirantaraftar panik yaptırdı

jelert şut

belli olmaz reis bir bakmışsın dörtlü oynuyoruzjelert şut
Yoo, gayet ciddiyim. Ben herhangi bir mübalağa yapmadım burada. Futbol yerine UFC'yi öneriyorum hatta kendisine.Abartın abartın... Yok 65 yaşında babası daha iyi sprint atarmış, yok Konya'da yedek kalırmış. İşkembeden masallar. Yok 6 aydan fazla olmuşmuş... Sakatlığı düzeleli 5 ay olmuş bir kere... Üstelik bu tamamı aktif sezon içi bir 5 ay da değil... Biraz milli takım kampı, biraz yaz tatili falan... Maç temposuna girecek kadar çok maç oynama fırsatı bulamadığı tuhaf bir 5 ay... Hayır bir de düzelmeyeceğini düşündüren ne yani? Ne uzmanısınız da tv'den izleyerek 6 ay önce en iyi Türk stoper olan adamın asla toparlanamayacağını söylüyorsunuz? Ne olmuş olabilir yani bu adama formsuzluk, kilo, konsantrasyon kaybı falan dışında?? Ne gördünüz ne anladınız? Anca sallamayı ve bir kalemde silmeyi biliyorsunuz...
Jelert kesin cenk ergün transferi belli olduJelert tribune Yusuf kiralik cok zor birsey degil he jelert gelir muazzam oynar formayi alir biz yaniliriz ama o fizikle filan top oynamasi mumkun degil devre arasi kiralariz bir yere
12 çok bence 2 saate düşmeli
Zalewski-Sara--Torreira---Ebimbe--Barış
Tempo manyağı olur boğar rakibi
HayırSi Marzio’nun sahte hesabı o.)
Di Marzio yazmadan atlamayın , bizimkiler Allah bir dese insan şüpheye bile düşer
GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
inşallah değildir. 2 sine de ihtiyacımız var, nazik adamlardan kurtulmamız lazımbiri diğerinin alternatifi mi bu isimlerin
Zalewski-Sara--Torreira---Ebimbe--Barış
Tempo manyağı olur boğar rakibi