Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Dedim kiralık olarak kiralık aşk olarak alamayızda bidaha kiralık oyuncuya karşıyım sonuna kadar başkasına oyuncu yetiştiriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservısle alıyomuşuzDedim kiralık olarak kiralık aşk olarak alamayızda bidaha kiralık oyuncuya karşıyım sonuna kadar başkasına oyuncu yetiştiriyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta saha oynar mı defansif orta saha midirEbimbe konusunda bana güvenin tutmaması için çok ciddi sakatlıklar yaşaması lazım onun haricinde garanti katkı verir
Bak sen fatih hocayaEbemi bir zamanlar Fatih terimde istemişti sanki yanlışta hatırlıyor olabilirim
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ebimbe hem sağ kanat hem orta saha oynayabiliyorIki transfer de kanat mi o zaman hem zyech hem Yusuf mu gidiyor. Ya da biri orta saha mi
ebimbe'nin merkezde de oynayabildiği söyleniyor.Iki transfer de kanat mi o zaman hem zyech hem Yusuf mu gidiyor. Ya da biri orta saha mi
Orta saha oynar mı defans
Yoo, gayet ciddiyim. Ben herhangi bir mübalağa yapmadım burada. Futbol yerine UFC'yi öneriyorum hatta kendisine.
Yarım sezondur düzenli bir şekilde takımın en kötüsü olmayı başaran birisini eleştirdiğimiz için özür dileriz bu arada.
1 sene sözleşmesi var. Kiralik vermezlerDedim kiralık olarak kiralık aşk olarak alamayızda bidaha kiralık oyuncuya karşıyım sonuna kadar başkasına oyuncu yetiştiriyoruz