Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.496
- 3.073
ahh hermoso
karısı roma değil de istanbulu tercih etseydi bizdeydi
karısı roma değil de istanbulu tercih etseydi bizdeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok erken yazdı. Kaynağı Di Marzio sanırım.Çağo: "Galatasaray ve Roma Zalewski'nin kalıcı transferi için görüşüyorlar."
Tersi olmalı Yusuf bu sene formayı istiyor rekabeti arttırabilir, Ziya yedek kalsa sıkıntı çıkarabilir.2 yabanci geliyorsa mecbur biri daha gidecek takimdan. Ziyech kaldigina gore Yusuf Demir'i kiralik vermek lazim galiba.
Eyüpspor da yabancı oyuncu durumu azsa oraya gönderelim. Arda ona süper mentorluk yapar.2 yabanci geliyorsa mecbur biri daha gidecek takimdan. Ziyech kaldigina gore Yusuf Demir'i kiralik vermek lazim galiba.
bekle fm24 ındıreyımzalewski fm profile alalım
Ziyech zaten kaliyor denmedi o yuzden oyle kabul etmek lazim, zaten bu saatten sonra nereye gidebilir?Tersi olmalı Yusuf bu sene formayı istiyor rekabeti arttırabilir. Ziya yedek kalsa sıkıntı çıkarabilir.
Gencsaray diyebilir miyiz kingpayEbimbe-24
Zalewski-22
Osimhen-25
yaşında bu arada.
Sara-25
Jelert-21
Jakobs-25
İle birlikte bu sene gençleşen bir takım olacak nihayet. Bence oyun olarak daha iyi oluruz bu iki isim de katılırsa.
orta saha da oynuyormuş çift yönlüebimbe iç oynuyor mu
GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Benim de düşüncem 3 lüde apokerimin kusurlarının kapatılacağı yönündeydi ama milli maçta da çok kötü buldum apokerimi, bu yüzden zaten kesinlikle rotasyona çekilmesi düşüncesindeyim, jakobsun 3 lüde stoper oynayabileceğini düşünme sebebim ise defansif ve atletik bir bek olması, bu tarz oyuncular bu pozisyonda oynayabiliyor, 2 li stoper gibi düşünmemek lazım, hatta 3 lüde kenar stoperlerde bir nebze de beklik özellikleri beklenir
Yunanistan'da 3 gün daha açık, Katar'da da yarına kadar süre var.Ziyech zaten kaliyor denmedi o yuzden oyle kabul etmek lazim, zaten bu saatten sonra nereye gidebilir?
Tam olarak böyle düşünüyorum, daha açık ifade etmiş olayım yeri gelmişken.Siz takım kurup babanıza bir forma verin o zaman... Kimse kimseyi eleştirdiği için bir şey söylenmiyor burada... Aşırı aşırı abartmalarınıza ve nerdeyse topçu değil noktasına gelmenize ve elinizde hiçbir done olmadan asla toparlayamayacağı iddiasında olmanıza laf ediyorum şahsen... Ama tartışmada sözlerimi çarpıtma noktasına geldiyseniz sizle tartışmak manasız...
Oynuyor üstad ndiaye temposu varebimbe iç oynuyor mu