Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de düşüncem 3 lüde apokerimin kusurlarının kapatılacağı yönündeydi ama milli maçta da çok kötü buldum apokerimi, bu yüzden zaten kesinlikle rotasyona çekilmesi düşüncesindeyim, jakobsun 3 lüde stoper oynayabileceğini düşünme sebebim ise defansif ve atletik bir bek olması, bu tarz oyuncular bu pozisyonda oynayabiliyor, 2 li stoper gibi düşünmemek lazım, hatta 3 lüde kenar stoperlerde bir nebze de beklik özellikleri beklenir

Atletik ok ama defansif olduğunu düşündüren nedir?

Kariyerinde en çok oynadığı mevki üçlüde kanat bek, ve kariyerinde azımsanmayacak kadar sol açık oynamışlığı var. Bu iki mevkide oynadığı maç sayısı düz dörtlünün bekinde oynadığı maç sayısının 2 katını buluyor. Ve iddianıza göre defansif olmasına rağmen hiç bir kere de stoperde deneyelim, oynatalım kimse dememiş. Kariyerinde üçlü oynayan takımlarda oynamasına rağmen bir maç bile stopere koyalım diyen olmamış. Bu adam da öyle 22 yaşında değil yani, 25 yaşına gelmiş ve bu defansif beki sol stopere bir koyalım diyen çıkmamış...

Sanırım ikisi ayrı ayrı düşünülmüyor , birbirlerinin alternatifi olabilirler

Ebimbe nin kariyer maçı , münihe 2 tane tıkladığı maç 3421 in sol kanat beki olarak oynamış

Siz takım kurup babanıza bir forma verin o zaman... Kimse kimseyi eleştirdiği için bir şey söylenmiyor burada... Aşırı aşırı abartmalarınıza ve nerdeyse topçu değil noktasına gelmenize ve elinizde hiçbir done olmadan asla toparlayamayacağı iddiasında olmanıza laf ediyorum şahsen... Ama tartışmada sözlerimi çarpıtma noktasına geldiyseniz sizle tartışmak manasız...
Tam olarak böyle düşünüyorum, daha açık ifade etmiş olayım yeri gelmişken.
Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar uzun süreli berbat oyun tolere edilmezdi bu arada, normal şartlarda çoktan yerini kaybetmişti ama bizde zorunluluktan oynadı. Sadece bizde değil, milli takımda Samet'ten bile kötüydü.
Bu boldladığım kısımda da bir absürtlük yok, çünkü aylardır en ufak bir toparlama emaresi göremedik zaten, tam aksine toparlayacağını düşünüyorsanız sizin done sunmanız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt