Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
O zaman özür dilemen gerek ceferinimUlan bunu dalgasına yazdım doru heralde :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman özür dilemen gerek ceferinimUlan bunu dalgasına yazdım doru heralde :d
Bana barışın attığı golden sonra p şekil suratsız sevindiği tek gol gösterseneSevinmedi mi? Başka bir işle meşguldünüz herhalde. Hakem en yakın alandan çık demiş olamaz mı?
Sözleşme istemekte haksız sayılmaz. Zam yapılıp uzatılmalıyoo adam kendi gitmek istiyormus
Avrupa'ya gitsinler bakalım ne kadar maaş veriyorlar.Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi
Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular
Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı
O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini
Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elimizde kanat bollugu mevcutHa bu arada Okan hocaya da bir not düşeyim. Kerem giderken yerine transfer hazır diyenler seni mal gibi ortada bırakmıştı. Oradan ders cikarmadiysan geçmiş olsun kanatta kimi kullanirim diye düşün dur şimdi derbilerde planın direk zortluyor
Barışın ederi 15-20 bandıfiyatı oyuncunun değerini belirlemiyor ki tek başına. pasaportu, sözleşme bitişi, maaşı, yaşı, kendi isteği, trilyon tane faktör var. barış'ı alacak leipzig türevi kulüpler alırken kar etmek ister. onun istediği de dursun özbek'in isteğini tutmaz. benfica mesela kerem'i potansiyeline göre ucuz bulduğu için aldı. çünkü yönetim yol vermeye hazırdı zaten ona. fiyat da ona göre şekillendi.
Bazen dediğinin doğru olmadığını bile bile kendi yalanına inanıyorsun. Bunun benzerini Kerem A. için de söylenmişti yok yönetim gitmesi için mobbing yaptı diye sonra gördük neyin ne olduğunu.Barışı taraftar önüne atmak isteyen hep yönetim yancısı muhabirler
zaten uzatılmadı mı sözlesmesiSözleşme istemekte haksız sayılmaz. Zam yapılıp uzatılmalı