- 26 Ocak 2021
- 35.424
- 34.060
- 2.233
50 milyon + payi ödemesi demek 60 demektir zaten bu yondeyizdir gercektende umarim. Gitmesini istemiyorum ama gidecekse boyle gitmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence maas konusunda ipin ucunu kacirdikHerkes zam istiyor.
Oyuncular kendi arasında maaş muhabbetini kaynatmıyor mu sanıyorsun?
Herkesin şunu bilmesi lazım 4-5 senelik mukaveleye imza atıyorsan maaş konusunda çok fazla bir şey deme hakkın kalmıyor. Ekstra performans gösterdiğin için maaşı iyileştirmesi yapılır da kıstas aldığın kişi Icardi, Osimhen olamaz.
Yönetimin bu konuda aksiyon alması lazım.
son 2 macta osimhen yerine oynuyordu direk doluyo yani yeriBarisla kerem cok farkli bugun 40 milyon versen barisin yerini doldurman cok zor..
Edersona 8-9 konusulursa bu cocuklarda mirin kirin eder
Dik durmak gerek. Osimhen bu takımın messi, ronaldo'su sonuçta. Onu kıstas alamamalı topçularOsimhen'in sözleşmesi diğer futbolculara karşı elimizi kolumuzu bağlayacak gibi duruyor
Araplardan 40m Euro alan adam sana 15-20 ye geldiyse bu başarıdır.Bence maas konusunda isin ucunu kacirdik
Sen bazi oyunculara 10-15 milyon maas dagitirsan, Baris gibi, Yunus gibi takimin temel taslari 1.5‘a falan oynamaz
Sadece Baris icin degil Sanchez, Lemina ve Yunus icin de zam istiyor haberleri cikti.
Bir yerimizde patlayacagi belliydi bu maas olayi.
Satmayalım zaten 34 yaşında saçları hafif ağarmış da olsa oyuna 70 de girerken görelim kendisini ve Yunus’u.O zaman hiç satamayız en gerzekçe fikir bu olur
son 2 macta osimhen yerine oynuyordu direk doluyo yani yeri
Barış, yunus önce gidip napoli, psg, inter'in yıldız oyuncusu olsun o maaşları verelim. Maaş kariyere, cv'ye verilirBarış yunus yerliler
osimhen icardinin maaşını görünce tabi ki yüksek maaş talep etmeye başladılar
Anlam karmasasi olusmus.Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi
Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular
Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı
O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini
Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi