Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak yilmaz'in karakterli sayildigi bir dunyada yasiyorsak kiyamet gunu yakindir
Bunlara göre takımına saygılı bir herifti , kendine iyi bakıyordu.

Kulüp takımları dışında her türlü rezilliği yapmasına ve hala TD olarak rezil işler yapmasına karşın

]]" data-quote="Emrah Duvar" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Kime kadro dışı?

Barışa tabi ki yapılan şey bence çok yanlış transfer dönemi kapanana kadar kadro dışı bırakırsın abi ne demek antrenmana çıkmamak ben bu yapılan şeyi kaldıramıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen Osimhen’e, Icardi’ye, Davinson’a, Sane’ye, Torreira’ya, Zaniolo’ya o maaslari verirsen yeri geldiginde takimda duzenli oynayan yerli oyuncular da maas konusunda sorun cikartacak. Lemina da aynisini yaparsa sasirmam. Herhalde Torreira onun iki katini kazaniyor. Yunus yine karakterli davrandi ve sozlesmesini uzatti. Ilgilendigimiz oyunculara teklif edilen maaslara bakin sadece. Kaleciye 8m, stopere 5-6m.

Okan “elit” oyuncu ariyoruz diyor, AZ Alkmaar, Sparta Prag ve Kopenhag’da kac tane elit oyuncu vardi mesela. AZ seni bebelerle tokatladi.

Sen Osimhen’e, Icardi’ye, Davinson’a, Sane’ye, Torreira’ya, Zaniolo’ya o maaslari verirsen yeri geldiginde takimda duzenli oynayan yerli oyuncular da maas konusunda sorun cikartacak. Lemina da aynisini yaparsa sasirmam. Herhalde Torreira onun iki katini kazaniyor. Yunus yine karakterli davrandi ve sozlesmesini uzatti. Ilgilendigimiz oyunculara teklif edilen maaslara bakin sadece. Kaleciye 8m, stopere 5-6m.

Okan “elit” oyuncu ariyoruz diyor, AZ Alkmaar, Sparta Prag ve Kopenhag’da kac tane elit oyuncu vardi mesela. AZ seni bebelerle tokatladi.
Asgari ücret 2.5 oldu bu ne ya

Yönetim yüksek maaşlı oyuncu işinden vazgeçmesi lazım. Önüne gelene 7-8 maaş verirsin oyuncular içinde sıkıntı çıkar.

Barışa tabi ki yapılan şey bence çok yanlış transfer dönemi kapanana kadar kadro dışı bırakırsın abi ne demek antrenmana çıkmamak ben bu yapılan şeyi kaldıramıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yönetimin ya da hocanın izin vermediğini biliyor muyuz yoksa her fırsatta etkileşim için her şeyi yapan bizim sözde Gs muhabirlerine mi güveniyoruz?

oh ne guzel kalecisiz kalirsak yonetime guzel soveriz gibime geliyor. 1 yildir kaleci transferini dusunmeyenlere az bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt