Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akanji basit transfer degil gorundugu kadar. Herif 8 falan isteyecek minimum .

Gardi ile olan hesap ne alemde acaba, ondan bundan komisyon derken adama 10M borclu cikmayalim.
Gardi anlaşmış cityle zaten

Akanji ile maaş pazarlığı varmış

Mümkünü yok anlasamazdi kavukcu vs

Akanji basit transfer degil gorundugu kadar. Herif 8 falan isteyecek minimum .

Gardi ile olan hesap ne alemde acaba, ondan bundan komisyon derken adama 10M borclu cikmayalim.
Bu vizyonsuzlarla Avrupa'da basari zor. Seneye tümden kurtuluruz umarım. Erden Timur başkan olmalı.

Bu vizyonsuzlarla Avrupa'da basari zor. Seneye tümden kurtuluruz umarım. Erden Timur başkan olmalı.
Cok dramatik negatif bir sezon gecirmezsek ihtimal gormuyorum 2026 secimi icin. Oyle bir niyet ve calismasi oldugunu da sanmam. İceride baya ugrasmasi lazim destek icin-cok catlak ses cikiyor moruk tayfadan onun icin.

2028 belki.

savunması,ortasahasi ve hucumu bu kadar yetersiz bir Galatasaray hic görmedim ben

Nzonzi
Lemina
Seri
Donk
Taylan
Ömer Bayram

Jimmy Durmaz
Feghouli
Belhanda
Emre Mor
Babel

Şu kadro bile alternatifli,hızlı adam olmasa da

Emre ve babel tutmasa da

Son gün önümüze muhteşem indirimler ve fırsatlar çıkacaktır.

Evet!

Cok dramatik negatif bir sezon gecirmezsek ihtimal gormuyorum 2026 secimi icin. Oyle bir niyet ve calismasi oldugunu da sanmam. İceride baya ugrasmasi lazim destek icin-cok catlak ses cikiyor moruk tayfadan onun icin.

2028 belki.
Ligdeki şampiyonluğa güvenip devam edilemez bunlarla. Ulan direkt şampiyonlar ligine gidecez doğru dürüst transfer yapmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt