Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi anlaşmış cityle zatenAkanji basit transfer degil gorundugu kadar. Herif 8 falan isteyecek minimum .
Gardi ile olan hesap ne alemde acaba, ondan bundan komisyon derken adama 10M borclu cikmayalim.
Bu vizyonsuzlarla Avrupa'da basari zor. Seneye tümden kurtuluruz umarım. Erden Timur başkan olmalı.Akanji basit transfer degil gorundugu kadar. Herif 8 falan isteyecek minimum .
Gardi ile olan hesap ne alemde acaba, ondan bundan komisyon derken adama 10M borclu cikmayalim.
Henuz kabul etmemiş bekliyoruz
Ama astrolojik açıdan çok haber cikacak hakkında
Çok yakın bence
Cok dramatik negatif bir sezon gecirmezsek ihtimal gormuyorum 2026 secimi icin. Oyle bir niyet ve calismasi oldugunu da sanmam. İceride baya ugrasmasi lazim destek icin-cok catlak ses cikiyor moruk tayfadan onun icin.Bu vizyonsuzlarla Avrupa'da basari zor. Seneye tümden kurtuluruz umarım. Erden Timur başkan olmalı.
Göstersen nolcak ampul mu yanacak saniyorsunOkan hocaya ucl takımlarının kadrolarını ve ortasahalarini gösterilmesi gerek
Her erkeğin bir donna rüyası vardır, hepsi hayallerinin donnasını aramaz mıSergen'in Donna rüyası da patladı
para sikintisi yok fenerde60 milyonları var mı
Bu ne alaka, anlamadım gitti@Alper Altun ederson cityde kaldıkça donnaruma bizim
Çok alakaBu ne alaka, anlamadım gitti
Ligdeki şampiyonluğa güvenip devam edilemez bunlarla. Ulan direkt şampiyonlar ligine gidecez doğru dürüst transfer yapmıyorlar.Cok dramatik negatif bir sezon gecirmezsek ihtimal gormuyorum 2026 secimi icin. Oyle bir niyet ve calismasi oldugunu da sanmam. İceride baya ugrasmasi lazim destek icin-cok catlak ses cikiyor moruk tayfadan onun icin.
2028 belki.
Vazgec su sevdadan. 12 M maasa mi ok diyecegiz edersonu tik diye bitiremezken@Alper Altun ederson cityde kaldıkça donnaruma bizim